Pärlhakevägen 34, Odensala

Slutpris

4 500 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Pärlhakevägen 34, Odensala (Östersund)

Bostadshus med bästa läge mot Odensala bäcken och närhet till Storsjöns strand.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  129 m²
 • Tomtarea
  746 m²
 • Driftskostnad
  55 700 kr/år

Välrenoverat bostadshus med mycket bra läge mot Odensala bäcken och gångavstånd till Storsjöns strand samt Mårtens viken med badstrand. Bostadshuset har fantastiska sällskapsutrymmen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger stora ytor för att umgås på med både släkt och vänner. Utgång till stor inglasad terrass med fri utsikt över området mot Odensala bäcken. På terrassen med skjutbara glaspartier ryms både stort matbord och loungemöbel för avkoppling och trivsamt umgänge. Här ligger all service inom bekvämt med gångavstånd till både förskola och grundskola samt stor mataffär.

Modernt kök med köksö och mycket gott om förvaringsutrymmen. Plats för stort matsalsbord och mycket bra ljusinsläpp i kök och vardagsrum från generösa fönsterpartier mot den insynsskyddade trädgårdstomten. På entréplanet finns också renoverat badrum med inbyggt badkar, två sovrum och ljus välkomnande entré med bra utrymme för ytterkläder. Souterrängplanet har tre bra sovrum och trivsam gillestuga där ni familjen kan koppla av och njuta av värmen från braskaminen. Nytt badrum som har duschhörna. Relax kombinerad med tvättstuga som har duschvägg med vikväggar av glas och härlig bastu. Praktiskt klinkergolv med golvvärme. Modern tvättmaskin och torktumlare. Altan med marksten mot trädgårdstomten med utekök och härlig utemiljö på den stora trädgårdstomten. I källarplanet har en omgjord golvkonstruktion med Nivellgolv och fläkt för bra ventilation. Uppvärmning med fjärrvärme. Vidbyggt isolerat garage.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.