Galoppstigen 4D, Remonthagen

Slutpris

4 250 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Galoppstigen 4D, Remonthagen (Östersund)

Välskött radhus med njutbart lugnt läge nära stadskärnan!

 • Typ
  Radhus
 • Boarea
  103 m²
 • Tomtarea
  183 m²
 • Driftskostnad
  31 035 kr/år

Välkomna till Remonthagen och hela utbudet av välpreparerade skidspår och gångstråk mot både skidstadion och Spikbodarna. Här ligger detta mycket smakfullt renoverade radhus som har attraktivt läge mot allmänning med mycket eftermiddags- och kvällssol. Nytt trivsamt kök i öppen planlösning mot matplats och enhetligt parkettgolv i ask hela entréplanet. Utgång till inglasad altan med nya skjutbara glaspartier med härligt soldäck mot tomten och allmänningen. Njut av närheten till rekreationsområden, allmänning med lekplats och gångavstånd till centrum.

Nytt modernt kök som har stora arbetsytor, gott om förvaringsutrymmen och fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Köket står redo för den som gillar att laga mat tillsammans med både familj och vänner. Plats för stort matbord och trevligt insynsskyddat läge mot trädgårdstomten. Utgång till inglasat uterum mot sydväst med soldäck som står öppet från tidig vår till sen höst. Koppla av och njut av det lugna läget mot allmänningen och ljumma sommarkvällar med eftermiddags- samt kvällssol. Välskött tomt som ligger mot allmänning och som inbjuder till lek och skoj med barnen. Badrum som har badkar och högskåp för bra förvaring. Tvättstuga som har modern tvättmaskin. Trevlig hall med nya ytskikt och bra utrymme för ytterkläder.

Övre plan har vardagsrum med generösa fönsterpartier för bästa ljusinsläpp. Från både fönster och balkong så kan ni koppla av och njuta av utsikten mot den lugna området med allmänning och delar av Oviksfjällen. På övre plan finns två renoverade sovrum som har utsikt mot Remonthagen. Mot entrén finns en praktisk isolerat förråd. Garage i gemensamhetslänga som har plats för både bildäck och bra förrådsutrymmen.

Här bor ni strategiskt där ni enkelt och snabbt tar er ut till europavägen och till köpcentrat Lillänge. Ni har gångavstånd till Östersunds centrum och kan ta del av hela rekreationsområdet runt Remonthagen.

Varmt välkomna på visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område