Frösövägen 44, Frösön

Slutpris

4 700 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Frösövägen 44, Frösön (Östersund)

Smakfullt renoverad friliggande villa med centralt läge på Frösön!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  128 m²
 • Tomtarea
  1 230 m²
 • Driftskostnad
  39 995 kr/år

Vi har nu nöjet att presentera denna pärla centralt på Frösön med gångavstånd till flera förskolor, grundskola och populära Kärringbacken som erbjuder aktiviteter och trevlig samvaro både sommar och vintertid. Denna villatomt var bland de första bebyggda villatomterna efter Frösövägen från den tiden Frösön mestadels bestod av jordbruksmark och har sedan dess ägts av en och samma familj.
Här kommer familjen att stortrivas med det härliga öppna köket, sällskapsytor som har plats för släkt och vänner med värmande täljstenskamin samt en insynsskyddad trädgårdstomt som har stor potential och blir en oas för odling och barnens lek.

Stort välplanerat kök som har bevarat skafferi och mycket gott om förvaringsutrymmen. Plats för stort matbord som rymmer hela familjen och mycket bra ljusinsläpp från fönsterpartier åt två håll. Moderna vitvaror som fyller alla funktioner som kocken i familjen behöver. Rymligt vardagsrum som har generösa fönsterpartier och en värmande braskamin att samlas kring och för trivsam avkoppling. Utgång till delvis inglasad altan med skjutbara glaspartier runt om mot den härliga trädgårdstomten. Funktionell välkomnande entré och inre hall med bra utrymme för ytterkläder. Övre plan har tre sovrum och totalrenoverat badrum med duschhörna. Omdränerad källare som har praktisk renoverad tvättstuga och relax för trevlig avkoppling med familj och vänner. Bra förrådsutrymmen och bergvärme. Huset är tilläggsisolerat och har ny ytterpanel. Nytt tak och de flesta fönstren är utbytta till isolerade 3-glasfönster.

Här bor ni med utsikt över Östersund och med lättillgängliga gång- och cykelvägar till stadskärnan. Flera busslinjer finns i närområdet. Gångavstånd till två matbutiker. Fritidsområdet Kärringbacken, förskolor och skola ligger i kvartersområdet.

Välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

På Frösöns "framsida" är det gångavstånd till Östersunds centrum via gångbro samt närhet till Frösöns egna butiker vid bl a populära Tages konditori. I närområdet finns både förskola och skola årskurs 1-9. Här bor ni med närhet till Gustavsbergs och Ladängens slalombackar samt härliga promenadstråk runt Frösöberget.