Ytterån 920, Ytterån

Slutpris

3 075 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ytterån 920, Ytterån (Krokom)

Inflyttningsklar, smakfull och familjevänlig villa från 2013!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  149 m²
 • Tomtarea
  1 214 m²
 • Driftskostnad
  24 740 kr/år

Bekvämlighet i 1 plan, lantligt men pendlingsbart och närhet till Storsjön! Med ett mycket fint besiktningsprotokoll och låg energiförbrukning med energiklass A så är denna välplanerade villa som uppfördes 2013 ett utmärkt boende för dig som bara vill flytta in utan att renovera.

De 149 kvm inrymmer ett bra kök med rymlig matplats, en stort vardagsrum med täljstenskamin, 4 sovrum och två helkaklade badrum varav det ena har både dusch, badkar och bastu. Huset värms via vattenburen golvvärme och en jordvärmepump, vilket ger fin ekonomi på driftskostnaderna. I husets vinkel och solhörna finns en altan och i trädgården växer fyra äppelträd. Det finns även ett Sommarhus som andas den gamla charmen som kontrast till det nyare bostadshuset. Sommarhuset är uppfört på 1800-talet och har ett kök med vedspis (ej använd), ett rum, hall och en stor härlig veranda som bara längtar efter nya kräftkalas!
Det finns ett stort, enklare kallgarage med elport, med plats både för parkering och som förråd.

I Ytterån bor du med närhet till Storsjön, allmänning med brygga finns en kort promenad från huset. På vintern brukar skidspår dras i närheten. Förskola finns i Ytterån, och grundskola F-6 finns i Trångsviken dit barnen åker med skoltaxi från dörren. Välsorterad mack finns i Ytterån, liksom Glass-Å-parken och restaurang. Mataffär finns i Nälden. Till Östersund åker du på en halvtimme, och du är redan en bra bit på väg mot fjällvärlden. Här finns verkligen det bästa från flera världar. Välkommen hem!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område