Jormvattnet 140, Jormvattnet

Slutpris

1 300 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Jormvattnet 140, Jormvattnet (Strömsund)

Fritidshus i Jormvattnet med sjönära läge.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  110 m²
 • Tomtarea
  2 495 m²
 • Driftskostnad
  15 597 kr/år

Välkommen ut till naturen och den fridsamma känslan som utsikten över glittrande vatten lockar fram! Nu finns det möjlighet att skapa ditt egna smultronställe, iväg från stadens sus och brus. På en höjd med fin utsikt hittar du denna fastighet.

Bostadshus som har storstuga i öppen planlösning mot kök och matplats med värmande braskamin. Modernt kök med köksö och gott om förvaringsutrymmen. Köket har stor kyl & frys, häll, köksfläkt samt inbyggnadsugn & micro. Stugan har inglasat uterum med skjutbara glaspartier där ni kan njuta av den fantastisk utsikten över bygden och Jormsjön. Stort badrum som har duschhörna med duschvägg av betongglas. Stor badrumsmöbel. Fastigheten har högt vackert läge med fantastisk utsikt där ni har härliga vyer från både tomt och husets stora fönster. Extra sängplatser för gäster finns i gäststugan på tomten. På fastigheten finns även ett dubbelgarage med gott om utrymme för förvaring.

Här bor ni i fantastisk miljö där naturen alltid är närvarande. Här kommer ni kunna aktivera er med mängder av olika aktiviteter både sommar och vintertid. Jormvattnet är snösäkert och har stora möjligheter till skoteråkning och fiske.

Välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område