Tanne 125, Frösön-Berge

Slutpris

3 200 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Tanne 125, Frösön-Berge (Östersund)

Rymlig villa för er med visioner!

  • Typ
    Friliggande villa
  • Boarea
    180 m²
  • Tomtarea
    4 745 m²

Har ni drömt om en egen idyll, lantligt belägen men sådär praktiskt nära stan ändå? Välkommen! Nu kan vi bjuda in er med visioner och idéer att ta chansen att förverkliga ett naturnära boende endast 5 km från centrala Östersund!

Här finns en härligt stor tomt på 4 745 kvm och en rymlig villa från 1925 som väntar på en uppdatering, men lockar fantasin till något alldeles extra. Med 2,60 meter i takhöjd på båda våningarna så finns bra förutsättningar för att skapa ett makalöst boende. Bergvärme finns installerat sedan 2004 och villan mäter ca 95 kvm per plan. På tomten finns en carport med gjuten platta samt några ytterligare uthus i sämre skick. Fastigheten gränsar mot ett skogsparti och har även direkt närhet till ridskolan. Villan har omfattande renoveringsbehov både invändigt och exteriört.

På Frösön bor ni granne med den storslagna naturen, Ladängens skidområde för utförsåkning och preparerade längdskidspår, liksom motionsspår sommartid. Det är nära till utsiktstornet med servering och restaurang, och på gångavstånd finns ridskolan.

Välkomna med er visningsanmälan!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Mycket attraktivt område som erbjuder fantastisk milsvid utsikt mot Jämtlandsfjällen och Storsjön.

Här bor ni granne med den storslaga naturen, Ladängens skidområde för utförsåkning och preparerade längdskidspår. Gångavstånd till utsikstornet med servering och restaurang.

Området är mycket populärt för rekreation och friluftsliv.