Haxäng 145, Brunflo

Accepterat pris

1 650 000 kr

Intresserad?

Denna villa är ännu inte till salu, men meddela oss gärna om du vill veta när den läggs ut till försäljning!

Haxäng 145, Brunflo (Östersund)

Lantliga omgivningar och sjöutsikt i natursköna Haxäng

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  118 m²
 • Tomtarea
  1 270 m²
 • Driftskostnad
  32 711 kr/år

Välkommen till natursköna Haxäng som erbjuder idylliska omgivningar. Huset har ett fantastiskt läge som gör detta till en plats att trivas på. Villan uppfördes 1962 och är välplanerat för såväl den stora som lilla familjen och har därmed stor potential till att kunna bli ditt nästa drömboende. Huset har genomgående äldre standard och stort renoveringsbehov med andra ord ett perfekt projekt för dig som vill renovera och sätta din egen prägel.

Entréplanet inrymmer vardagsrum, kök, badrum och och två sovrum. Trapp till övervåningen som erbjuder ytterligare två sovrum, toalett och klädkammare. Källarvåning med förråd, gillestuga, tvättstuga och pannrum.
Fastigheten skall avstyckas och tomtmarken till bostadshuset är den tomt på 1000 kvm som omger huset idag och den mark som säljs tillsammans med bostadshuset. Taxeringsvärdet kan komma att ändras och troligen blir det en ny fastighetsbeteckning. Det finns idag pantbrev på 2 650 000 kr dessa kommer troligtvis inte att tillfalla denna fastighet. Tillträde till fastigheten kan inte ske förrän avstyckningen är klar.

Haxäng ligger söder om Brunflo och med bil tar det endast 10 min. Brunflo erbjuder det mesta och har ett stort serviceutbud som skola, förskola, matvarubutik, vårdcentral, ishall och badhus. Till Östersund tar det ca 20 min med bil.

Säljstart planeras till årsskiftet, varmt välkommen med din intresseanmälan.
En planerad förhandsvisning kommer att hållas den 10 december, kontakta mäklaren för mer info!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Bilder

Säljarens bild
Säljarens bild
Säljarens bild
Säljarens bild
Säljarens bild
Säljarens bild

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.