Önevägen 6, Vaplan

Slutpris

575 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Önevägen 6, Vaplan (Krokom)

Välplanerad 1-plansvilla med bergvärme!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  92 m²
 • Tomtarea
  1 429 m²
 • Driftskostnad
  31 797 kr/år

Välkommen till Vaplan och en bekväm villa i ett plan på 92 fint planerade kvadratmetrar. Huset har vattenburen golvvärme och värms upp med bergvärme, vilket borgar för låga driftskostnader! Det finns ett genomgående behov av renovering, och här finns alla möjligheter för dig som vill sätta din egna prägel på nästa boende.

Man kommer in i hallen som är rymlig och bra med utrymme för avhängning. Köket är ett arbetskök och har ett matrum helt intill som sedan kopplas samman med vardagsrummet. Det finns totalt tre sovrum i huset, samt ett rymligt badrum och ett förrådsrum som skulle kunna göras om till ett fjärde sovrum om behovet finns. Till detta finns även ett vidbyggt garage med gjuten platta och plats för en bil.

I Vaplan bor man med närhet till Nälden och all service som finns där med mataffär, skola, förskola, badplats m.m. Det är inte heller långt till Ytterån som erbjuder förskola, bensinmack och Mus-Olles museum. Bekvämt pendlingsavstånd till Östersund, och en bra bit på väg när man vill åka till Åre eller Bydalen.

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område