Sjör 110, Lit

Slutpris

850 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Sjör 110, Lit (Östersund)

Bostadshus på landet med närhet till populära Mosjön.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  41 m²
 • Tomtarea
  1 990 m²
 • Driftskostnad
  22 578 kr/år

Vid Mosjön med lantligt trivsamt läge ligger detta bostadshus som kan användas som permanentboende eller fritidshus. Bostadshuset har vardagsrum och kök i öppen planlösning med värmande braskamin. Stort renoverat badrum som är utrustat med duschvägg och tvättmaskin. På fastigheten finns det även en gäststuga och flera förråd. Här bor ni endast 15 minuter från Östersund.

Välkomna till Sjör och detta bostadshus som ligger insynsskyddat vid böljande ängar och härliga skogsområden för rekreation. Bostadshuset som används som permanentboende har ett modernt trivsamt kök med plats för stort matbord i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet har en braskamin som sprider en härlig värme i bostaden. Här kan ni verkligen koppla av och njuta av närheten till naturen. Rymligt sovrum som bidrar till en god natts sömn. Badrum med våtrumsmatta och golvvärme som är utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Hall med bra utrymme för ytterkläder. Bostad på arrendetomt som kostar 1 500 kr per år.

Här bor ni med naturen in på knuten där ni kan njuta av lugnet och vacker fågelsång. Närhet till Mosjön som lockar med vattenaktiviteter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Till Östersunds centrala delar är det bekvämt avstånd.

Välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område