Hantverkargatan 17, Hammerdal

Slutpris

370 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hantverkargatan 17, Hammerdal (Strömsund)

Charmigt hus i Hammerdal med centralt läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  104 m²
 • Tomtarea
  1 570 m²
 • Driftskostnad
  54 243 kr/år

Varmt välkomna till Hantverkargatan 17 och ett charmigt hus med ett centralt och bra läge. Garage finns i källarplan och en förrådsbod rymmer både gräsklippare och andra arbetsredskap.

Större renoveringar är gjorda under åren såsom byte till treglasfönster, byte plåttak, byte av garageport, ny el, badrum övre plan renoverat, m.m. Entréplanet välkomnar med en hall och i anslutning finns en mindre toalett. Här finns även ett praktiskt kök, rymligt vardagsrum och två sovrum. Det övre planet rymmer två sovrum och ett helkaklat badrum. I källaren finns förrådsutrymmen, tvättstuga, pannrum och garage.

Huset står på en rogivande, härlig och barnvänlig trädgårdstomt med förrådsbod, bärbuskar och fina rabatter. Gott om plats finns för barn med spring i benen och studsmatta om så önskas.

Bor man i Hammerdal är det nära till service. Inom bara några hundra meter finns tandläkare, grundskola, förskola, dagis, sporthall, post, apotek, gym, veterinär, restauranger, livsmedelsbutik och simhall. I Hammerdal finns finns flertal idrottsaktiviteter och vintertid finns det utmärkta belysta skidspår. Hammerdal är en ort där många företag har stor efterfrågan på personal och har goda busskommunikationer.

Välkommen på visning!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område