Vinbärsvägen 15, Odensala

Slutpris

4 750 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Vinbärsvägen 15, Odensala (Östersund)

Den stora familjevillan där allt är gjort! Välkommen hem!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  169 m²
 • Tomtarea
  616 m²
 • Driftskostnad
  45 908 kr/år

Nu är både läget och skicket äntligen det rätta! Välkommen till ett attraktivt hörnläge, på lugn gata i Odensala och i direkt anslutning till allmänningen med lekplats. Här finns en väl underhållen villa med 5 sovrum, 2 kaklade badrum och ett renoverat kök med stor matplats. Det finns altaner på både fram och baksida av huset, pallkragar för odling och en häck som mysigt ramar in baksidan. Lekstugan står redo för nya små nyfikna personer!

För er som söker en plats för att få hela livet att flyta på enkelt så kan detta vara precis rätt ställe. Entrén är takad och mycket rymlig och inne i hallen finns bra med plats för avhängning för kläder. Köket är renoverat 2008 i neutrala och ljusa färger, bra maskinell standard och en rymlig matplats. Härifrån kommer man ut på altanen som erbjuder eftermiddagssol, perfekt för att kunna sitta ute och äta under ljumma sommarkvällar. Vardagsrummet är stort och går i vinkel, optimalt för dig som vill ha både matrum och vardagsrum tillsammans. Vidare finns här en utgång till baksidans altan och gräsmattan som inbjuder till både odling och lek. På entrévåningen finns ett helkaklat från 2013 badrum med både dusch och badkar, det finns också en separat tvättstuga samt två sovrum.

En trappa upp hittar ni ett ljust och härligt allrum med balkong, ett helkaklat duschrum med takfönster, det finns även tre sovrum samt ett förråd. Det ena sovrummet har en egen klädkammare. Förvaring är A och O, och i anslutning till det vidbyggda garaget finns ytterligare ett rymligt förråd. Hela huset går i samma neutrala stil och färgval, och man kan verkligen se att alla val är genomtänkta för att matcha varandra. Nu saknas bara personligheten från nästa familj att prägla detta fantastiska hem.

Skynda dig att boka er plats på visningen!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.