Gjurds väg 41, Stugun

Slutpris

1 200 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Gjurds väg 41, Stugun (Ragunda)

Charmigt 50-talshus med ypperligt läge intill Indalsälvens strand

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  110 m²
 • Tomtarea
  1 564 m²
 • Driftskostnad
  34 926 kr/år

Drömmer du om ett strandnära boende som inte är allt för dyrt, då kan denna charmanta 50-tals villa bli ditt nya hem. I centrala Stugun på ”rätt” sida om Indalsälven ligger detta 1 ½ plans hus med ypperlig planlösning, tidstypiska detaljer så som fönsterbrädor i marmor, rejäl takhöjd, platsbyggda garderober med klassiska handtag m.m. Fin solsäker tomt med gräsmatta som sträcker sig ner mot strandkanten, möjlighet till egen båt finns. Här lever du villalivet och fritidshusdrömmen samtidigt.

Välkommen in till detta mycket välplanerade hus som är fördelat på 3 plan. Entréplanet erbjuder två sovrum, vardagsrum, kök och toalett, genomgående äldre men välhållna ytskikt gör det möjlighet för en ny ägare att sätta sin egen prägel. I trapphuset till övervåningen sitter ett fint takfönster som ger fint ljus till den övre hallen. Väl uppe har du gott om förvaring i platsbyggda garderober, sidovindar och klädkammare. Sovrummen ligger på var sidan och ordentligt rymliga med platsbyggda garderober.
Till sist har vi källaren som oväntat trevlig med stora fina fönster med fönsterbrädor i marmor som vetter ner mot vattnet. Praktiska utrymmen som tvättstuga, förråd, pannrum och ett extra rum som har stor utvecklingspotential, även här nere takhöjden väl tilltagen. Utgång finns till trädgården finns från korridoren.

På tomten finns ett vidbyggt bilgarage, timrat förråd, äldre hundgård och en fiskrök. Fiskerätt i Stuguns fiskeområde följer med fastigheten, rätten gäller i ett 50-tal vattendrag.

I Stugun bor man bekvämt på en ort med mataffär, förskola och skola, vårdcentral, café/bageri och bygghandel m.m. På fritiden finns det gott om skoterleder att tillgå, liksom längskidspår och slalombacke. Det finns fina fiskevatten i området samt ett välbesökt klätterberg.

Boka dig på visning idag och säkra en plats. Välkommen!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område