Mo 431

Accepterat pris

950 000 kr

Visningar

Är du intresserad av en visning?

Mo 431 (Berg)

Villa i vacker lantlig bygd med modernt kök och braskamin.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  88 m²
 • Tomtarea
  1 146 m²
 • Driftskostnad
  26 311 kr/år

I stillsam lantlig miljö med vacker utsikt över Oviksbygden ligger denna moderna villa med tillhörande garage som har automatisk fjärrstyrd garageport. Njut av det nyrenoverade lantliga köket som har utgång till möblerbar altan med trivsam avkopplande utsikt. Bo på landet i trevlig jordbruksbygd där naturen finns närvarande under årets alla årstider.

Bostadshuset erbjuder nytt modernt kök med plats för stort matbord som rymmer både släkt och vänner. Gott om förvaringsutrymmen i lådor och överskåp. Köket är utrustat för dig som gillar att laga mat. Rymligt vardagsrum som ger lugn och med värmande braskamin. Badrum som har våtrumsmatta och som är utrustat med duschhörna. Tvättmaskin med bänkskiva för hantering av tvätt. Två bra sovrum och hall med bra utrymme för ytterkläder. Direktverkande el och effektiv luftvärmepump som ger låga driftskostnader. Garage med bra förrådsutrymmen.

Här bor ni i härlig lantlig bygd med en positiv framtidstro. I närliggande Vigge finns aktiv föreningsverksamhet vid Vigge bygdegård och här finns även en bensinmack. I Svenstavik finns allmän service och bra utbud av butiker. Till centralorterna går det landsortsbussar och vägen är i mycket bra skick. Här bor ni i lantlig härlig miljö med mycket ängs- och åkermark. Vid Storsjön finns både bad och fiske möjligheter. I Persåsen finns Wikners konsthantverk och en populär kälkbacke.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du vill veta mer om denna villa eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Fakta

 • Sovrum
  2 st
 • Boarea
  88 m²
 • Tomtarea
  1 146 m²
 • Beteckning
  Mo 1:22
 • Pantbrev
  353 400 kr

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Interiör

RUMSBESKRIVNING: KÖK
Nyrenoverat kök, från -20, som har plats för stort matbord vid fönster mot altansidan. Vita köksluckor med underskåp med lådor, överskåp och gott om förvaringsutrymmen. Kakel ovanför köks- och diskbänkar. Laminatbänkskiva, dubbelho och engreppsblandare. Köket är maskinellt utrustat med rostfri stor kyl & frys, induktionshäll, köksfläkt, varmluftsugn, inbyggd micro och integrerad diskmaskin. Vinylgolv och tapet. Utgång till möblerbar altan mot sydväst som erbjuder mycket sol.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som har ekparkettgolv, tapet, värmande braskamin och generösa fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp.

SOVRUM 1
Sovrum som har ekparkettgolv, tapet, garderobsvägg och utgång till trädgårdstomten.

SOVRUM 2
Sovrum som har ekparkettgolv, tapet, två garderober och stort fönster.

BADRUM
Badrum som har våtrumsmatta och väggmatta. Utrustat med duschhörna med fast duschvägg av glas, tvättställ, spegelskåp och wc-stol.

HALL
Hall som har vinylgolv, tapet, stor garderob och bra utrymme för ytterkläder.

TV

Antenn

Internet

Bredband via fiber för internet, tv och telefoni.

Byggnad

 • Byggnadstyp
  1-planshus
 • Byggår
  1983
 • Grund
  Krypgrund
 • Stomme
  Trä
 • Bjälklag
  Trä
 • Fasad
  Stående träpanel
 • Tak
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster
 • Uppvärmning
  Direktverkande el, luftvärmepump & braskamin
 • Vatten/avlopp
  Vatten via vattenföreningen i Mo/ Kvissle. Avlopp till 3-kammarbrunn.
 • Ventilation
  Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Status
  Behövs ej
Renoveringar

Nytt kök från 2020.

Exteriör

Tomt

Välskött tomt med lantligt läge.

Uteplats

Möblerbar altan mot sydväst med trevlig utsikt och mycket sol.

Bilplats

Isolerat garage på betongplatta med förrådsutrymmen och automatisk fjärrstyrd garageport.

Ekonomi

Driftskostnader
 • Värme
  15 899 kr
 • Vatten/avlopp
  6 383 kr
 • Samfällighet
  1 100 kr
 • Försäkring
  2 929 kr

Totalt: 26 311 kr/år

Driftskostnaderna är beräknade på årsbasis utifrån hyresgästens förbrukning. I uppvärmning ingår hushållsström. I VA ingår renhållning. Vägsamfällighet avser gatubelysning samt underhåll av vägar sommar och vintertid.

Observera att driftskostnader kan skilja sig åt beroende på avtal och användning.

Taxering
 • Totalsumma
  402 000 kr
 • Byggnad
  337 000 kr
 • Mark
  65 000 kr
 • Värdeår
  1983
 • Fastställd
  2018
 • Fastighetsavgift
  3 015 kr
 • Typkod
  220, Småhusenhet, bebyggd

Inskrivningar

Rättigheter förmån

Förmån: Officialservitut Avlopp, 23-BER-1523.1
Förmån: Officialservitut Väg, 23-BER-1523.2

Övrig information

Lagfartsavgift (stämpelskatt) 1,5% på köpeskilling samt inskrivningsavgift om 825 kr betalas av köparen. Kostnaden för uttagande av nya pantbrev är 2% på pantbrevs beloppet samt en avgift om 375 kr per pantbrev.

Accepterat Pris
Den här bostaden marknadsförs med "Accepterat pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Budgivning
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpekontrakt är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Boendekostnadskalkyl
Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna så erbjuder sig ansvarig fastighetsmäklare att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Sidotjänster
Storsjömäklarna AB erhåller en administrationsersättning om 30-50% för förmedling av Hemnets (Hemnet Service HNS AB) annonserbjudande.

Annonsering av slutpris på internet
Storsjömäklarna publicerar information om slutpriset på Hemnet och vår hemsida.

Information angående hantering av personuppgifter
På en visning behöver vi ta in personuppgifter i form av namn, telefonnummer och mailadress. Anledningen till att vi samlar in uppgifterna är främst för att kunna kontakta dig i efterhand för att höra om du är intresserad av bostaden eller om du önskar bevakning av liknande bostäder. Vi behåller dina uppgifter i två år, men du kan när som helst meddela att du inte vill ha fortsatt kontakt. Det gör du genom att avanmäla dig direkt till mäklaren eller via info@storsjomaklarna.se. Vi behåller dock alltid dina uppgifter fram tills dess att bostaden är såld eftersom ni som spekulant utgör en del av själva affären. Om du går vidare och blir budgivare så är vi skyldiga att arkivera dina uppgifter i tio år
enligt Fastighetsmäklarlagen.

Undersökningsplikt
Som köpare av en bostadsrätt eller fastighet har du en omfattande undersökningsplikt. Det innebär att du inte kan göra säljaren ansvarig för sådana fel som du borde ha upptäckt vid en undersökning, så kallade faktiska fel. Det är därför viktigt att du gör en undersökning av bostadsrätten eller fastigheten. Säljaren kan endast, om inte annat har avtalats, bli ersättningsskyldig för dolda fel, det vill säga sådana fel och brister som man inte kan kräva att du som köpare borde ha upptäckt vid din undersökning av bostadsrätten eller fastigheten och inte heller borde ha kunnat räkna med. Läs mer om köparens undersökningsplikt i frågelistan som du finner på internet eller som du kan få av ansvarig fastighetsmäklare.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Bilder

Välkomna till Mo!
Välkomna till Mo!
Bostadshus med lantligt läge.
Bostadshus med lantligt läge.
Mo 431
Mo 431
Bostadshus som har bra planlösning.
Bostadshus som har bra planlösning.
Vy från huset.
Vy från huset.
Nytt modernt kök!
Nytt modernt kök!
Ljust och gott om förvaringsutrymmen.
Ljust och gott om förvaringsutrymmen.
Utgång till trevlig altan.
Utgång till trevlig altan.
Vardagsrum med generösa fönsterpartier.
Vardagsrum med generösa fönsterpartier.
Lättmöblerat vardagsrum.
Lättmöblerat vardagsrum.
Värmande braskamin.
Värmande braskamin.
Trevilg trädgårdstomt.
Trevilg trädgårdstomt.
Tomten
Tomten
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum med våtrumsmatta
Badrum med våtrumsmatta
Duschhörna och tvättmaskin.
Duschhörna och tvättmaskin.
Hall
Hall
Bra utrymme.
Bra utrymme.
Garage med fjärrstyrd port.
Garage med fjärrstyrd port.
Garage
Garage
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Område

Skicka intresse­anmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig.