Nygatan 19, Brunflo

Slutpris

1 950 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Nygatan 19, Brunflo (Östersund)

Enplanshus på hörntomt med garage och carport.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  72 m²
 • Tomtarea
  564 m²
 • Driftskostnad
  26 331 kr/år

Välkommen till detta lilla charmanta enplanshus. Ett perfekt boende för dig som sneglar mellan villa och lägenhet. Här bor du i en villa från 1959 som är fördelad på ett plan med 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum . Hörntomt med garage och extra carport gör detta till ett mycket bekvämt boende för såväl gammal som ung. Nymålad entrésida med skyddad stenlagd uteplats utan insyn. Solig uteplats med skifferplattor som vetter mot söder samt en liten grästäppa gör det lilla extra. Under senare år har huset b.la. fått nytt tak, nya fönster, fiber och fjärrvärme.

Ljust och trevligt hus som är välplanerat med klädkammare, litet hobbyrum samt en mindre del i badrummet för tvättstuga med andra ord finns allt av det man kan önska i ett hus. Genomgående äldre men välhållna ytskikt ger ett ypperligt tillfälle för dig som vill sätta din egen prägel.

Här bor du med ett centralt läge i Brunflo med närhet till skola, ishall, idrottsplats och simhall. En kort promenad bort ligger matvarubutik och busshållplats.

Boka dig på visning redan idag!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.