Gjurds väg 16, Stugun

Slutpris

550 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Gjurds väg 16, Stugun (Ragunda)

Bostadshus med stora utrymmen samt gångavstånd till skola och centrum.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  122 m²
 • Tomtarea
  1 029 m²
 • Driftskostnad
  55 118 kr/år

Praktiskt bostadshus med centralt läge som ligger i samma område som förskola och skola årskurs F-9. Bostadshuset har ett härligt vardagsrum som inbjuder till trevlig samvaro med både släkt och vänner. Utgång till en stor altan i vinkel som erbjuder mycket sol och möjligheten till avkoppling under sommarmånaderna med trevliga grillmiddagar. Här har ni även närhet till Indalsälven.

Välkomna in i det trivsamma köket med separat matrum. Här finns det gott om plats för att bjuda in till trevliga middagar. Bra förutsättningar för matlagning och gott om förvaringsutrymmen. Matrummet har plats för stort matbord. Tvättstuga med groventré. Tvättmaskin och torktumlare. Entréplanet har även ett sovrum och gästrum/ kontor. Hall med bra utrymme för ytterkläder.

Övre plan har två rymliga sovrum med en stor möblerbar balkong mot Indalsälven. Bra förvaringsutrymmen i garderober och kattvindar. Badrum med både duschhörna och badkar.

Här bor ni med strategisk närhet till skola och de centrala delarna av Stugun. Gångavstånd är det till det mesta. I Stugun finns bra service med matbutik, bensinmack och café där ni kan stanna för en fika. Indalsälven har flera trevliga utflyktsmål och bra fiske. I Stugun finns också stort föreningsliv, skoterleder, längdspår och slalombacke.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område