Fanbyn 236, Fanbyn

Slutpris

995 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Fanbyn 236, Fanbyn (Bräcke)

Strandtomt och dubbla bostadshus!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  175 m²
 • Tomtarea
  19 032 m²
 • Driftskostnad
  72 123 kr/år

För dig som vill skapa din egna dröm om livet på en liten gård ute på landet!

Här finns en fastighet på nästan 2 ha med egen strand vid Sundsjön. Det finns två stycken bostadshus som ligger i ett högt och mäktigt läge med härlig utsikt över den egna marken och sjöns glittrande vatten. De båda bostadshusen har behov av renovering, främst grunden då det finns sättningar och sprickor i båda grunderna. Men med en kärleksfull handpåläggning kan detta bli precis den dröm om livet på en egen gård som många har. Fiber finns installerat!

Det gamla Fjöset har byggts om till en bostad som stod klar för inflyttning 1991. Det finns härliga ytor, ett vardagsrum med kamin och ett matrum med härlig utsikt. På entrévåningen återfinns även köket, en toalett samt ett förråd/kontor. På övervåningen finns två stora sovrum, ett allrum och badrum. Huset värms upp av en luftvärmepump.

Ursprungshuset, även kallat Momma-huset, uppfördes 1940 i 1½ plan med källare. Här finns vattenburen värme med elpanna, och bostaden inrymmer 4 rum och kök. Badrummet är kaklat och hallen är rymlig.

Tomten är härligt uppvuxen och det finns bra med plats för dig med gröna fingrar. Till detta kompletteras gårdsbilden med ett växthus, ett mysigt härbre samt ett dubbelgarage. Varmt välkommen att boka din visningstid!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Natursköna Fanbyn är en omtyckt by med god sammanhållning och många gemensamma aktiviteter, perfekt för dig som är nyinflyttad. Här bor du ca 40 min bilfärd till Östersund och ca 10 min bort ligger Gällö med närmaste matvarubutik och skola, förskola finns i Gällö.

Vägbeskrivning

Från Östersund kör E14 mot Sundsvall. Efter ca 4 mil sväng vänster mot Fanbyn efter ca 3 km ligger fastigheten på höger sida. Välkommen!