Hunge 184, Hunge

Slutpris

550 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hunge 184, Hunge (Bräcke)

Familjevilla på landet med stor tomt och bra garageutrymmen!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  135 m²
 • Tomtarea
  6 880 m²
 • Driftskostnad
  49 061 kr/år

Välkomna till den lilla byn Hunge där tempot kan växlas ner och naturen finns nära. Nu finns en härlig familjevilla till salu där bostadshuset är anpassad för flertalet barn men det finns också bra utrymmen för dig med motor- eller fordonsintresse. Fastigheten har en areal på 6 880 kvm och ligger vackert placerad intill en tjärn, som förser fastigheten med sjövärme.

På entrévåningen finns ett rymlig kök, vardagsrum med kamin, ett sovrum, hall, badrum samt tvättstuga och förråd. En trappa upp återfinns fyra sovrum, en nyligen installerad toalett samt ett badrum med dusch och badkar. Vid entrén finns en inglasad altan där ni kan njuta av utelivet en bra bit in på hösten. Det finns ett rejält dubbelgarage med gjuten platta och elportar samt uppvärmning med en luftvärmepump. Vidbyggt till garaget finns två carportar. Det finns ytterligare en carport med två platser, och ett förråd. På andra sidan av bostadshuset finns ännu ett förråd samt pallkragar. Här finns helt enkelt många förutsättningar för ett härligt liv på landet! Möjlighet till jakt i byn jaktlag.

I Hunge bor ni i en aktiv liten by med närhet till naturen! Det finns fina lokaler i Folkets Hus där byföreningen bl a brukar anordna After work med mat och fullständiga rättigheter, julbord och sommarfest. Det finns även ett prisvärt gym. I området finns mycket skoteråkning, förening finns i byn, bärplockning och fiskevatten! I grannbyn Sidsjö finns en mataffär, bensinpump, paketutlämning och ombud för Systembolaget. Övrig service och skolor finns i Bräcke och Gällö, till båda orter är det ca 3 mil. Välkommen hem!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område