Lagmansvägen 99, Brunflo

Slutpris

2 330 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lagmansvägen 99, Brunflo (Östersund)

Bostadshus på hörntomt med fantastisk altan mot sydväst och skogsområde.

 • Typ
  Radhus
 • Boarea
  139 m²
 • Tomtarea
  187 m²
 • Driftskostnad
  40 916 kr/år

Radhus i lugnt barnvänligt område som har bästa läge på hörntomt mot skogsområde som ger insynsskydd och trivsam avskildhet. Njut av den fantastiska altanen som erbjuder rikligt med sol under hela dagen. Här kan barnen springa fritt i den närliggande skogsområdet och aktivera sig på den intilliggande fotbollsplanen med full uppsyn av föräldrarna från altanen. Bostadshuset har modernt kök med tillbyggd dörr till altanen, ombyggd praktisk tvättstuga/ badrum samt rymligt vardagsrum med värmande braskamin i öppen planlösning mot matrummet. Fem sovrum och badrum med badkar.

Praktiskt ombyggt kök med plats för matbord som rymmer hela familjen med insynsskyddat läge mot altanen och det närliggande skogsområdet. Öppen planlösning mot den inre hallen som ger extra rymd och trevlig atmosfär. Vardagsrum och matrum med centrerad kamin som sprider en härlig värme. Stora fönsterpartier ger mycket bra ljusinsläpp. Utgång från både kök, tvättstuga och vardagsrum till den fantastiska altanen som har plats för både loungemöbel, matgrupp och solstolar. Njut av härliga sommardagar och duka upp grillmiddagar för släkt och vänner. Matrum som blir en perfekt samlingspunkt vid större högtider och vid större sällskap. Integrerad tvättstuga/ badrum som har renoverats och byggts om för bästa användning och praktiska lösningar. På entréplanet finns ett sovrum. Övre plan har fyra bra sovrum och badrum med badkar. Garage i gemensamhetslänga.

Här bor ni med gångavstånd till både förskola och skola. Närhet till strövområden och elljusspår med preparerade längdspår på vintern. I centrum finns det mesta som matbutiker, frisör, badhus, ishall mm. Hälsocentral och apotek finns inom bekvämt avstånd. Till busshållplats mot Östersund är det ca 2 minuters promenad från huset.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.