Smedjevägen 10, Nälden

Slutpris

3 200 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Smedjevägen 10, Nälden (Krokom)

Välrenoverad villa med områdets bästa läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  126 m²
 • Tomtarea
  1 513 m²
 • Driftskostnad
  40 485 kr/år

Välkomna till Vaplan och denna friliggande välrenoverade villa med områdets bästa läge. Bostadshuset har ett högt vackert läge i anslutning till ett trevligt skogsområde och med utsikt över Själdrets vatten där ni kan njuta av härliga bad under sommaren och har tillgång till en brygga. Bjud in släkt och vänner till den härliga sjöverandan där ni kan koppla av i en härlig miljö med utsikt över vattnet.

Bostadshuset har ett stilrent nyrenoverat kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Köket har många praktiska moderna lösningar som gör att ni med glädje tillagar både vardags- och festmiddagar för både små och stora sällskap. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger mycket bra ljusinsläpp och trevlig vy mot innergården och vattnet. I anslutning till vardagsrummet finns den tillbyggda trevliga sjöverandan som står öppen under hela året. Vardagsrummet har utgång till en altan mot innergården med soldäck. På entréplanet finns också tre rymliga sovrum och ett renoverat badrum med badkar samt en välkomnande hall med bra utrymme för ytterkläder. Källarplanet har en trevlig gillestuga där familjen kan umgås och koppla av tillsammans. Här finns också en relax med bastu, tvättstuga, hobbyrum och gott om förrådsutrymmen. På fastigheten finns också ett garage och en tillbyggd praktisk carport, förråd och lekstuga

Här bor ni i barnvänliga Vaplan som har gång- och cykelvägar in till närliggande Nälden med både förskola och skola. I Näldens finns även matbutik, ishall och stor idrottsplats med fotbollsplan. Nälden är en av Krokoms kommuns prioriterade orter där service och tjänster skall fortsätta utvecklas. Här planeras bl a för en ny skola samt ett tågstopp som kan ta er både till Östersund och fjällvärlden mot Åre. Till Östersund tar det ca 30 minuter och det är ca 7 mil till Åre.

Välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område