Tolvmansvägen 1, Brunflo - Södergård

Slutpris

2 200 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Tolvmansvägen 1, Brunflo - Södergård (Östersund)

Rymlig familjevilla i mysiga Södergård i Brunflo!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  129 m²
 • Tomtarea
  2 195 m²
 • Driftskostnad
  31 935 kr/år

Nu finns en rymlig villa i 2 plan och souterrängvåning till salu! På en stor och härlig trädgårdstomt kan du njuta av villalivet med Brunflo inom räckhåll och Östersund en kort biltur bort.
Fasaden är målad 2015, nya källarfönster sattes in 2016, och grunden isolerades 2017. Invändigt är kök och 1 sovrum tapetserat och fått nytt golv.

Det här är ett hus där det redan är investerat i många tunga poster av den tidigare ägaren., såsom bergvärme från 2012, plåttak från 2012.
1992 gjordes dräneringen om och vattenledningar byttes ut i huset ca 1989-90. Det mesta av elen är omdragen och det är 3-glasfönster i huset. Det börjar alltså bli dags att fokusera lite mer på interiör såsom tapeter och golv, eller ypperligt tillfälle för sig som önskar göra ditt nya hem lite mer personligt!

Förutom köket finns vardagsrum och matsal i fil, en hall i vinkel samt en gästtoalett på entrévåningen. På övervåningen återfinns badrummet och tre rymliga sovrum. Souterrängvåningen har ett stort rum som fungerar bra både som gästrum eller förråd. Tvättstugan är som en dröm med dubbla tvättmaskiner, tvättho och en duschhörna. Här finns även en utgång till trädgården. I anslutning till tvättstugan finns ett snickarrum som, precis som tvättstugan har ett bra ljusinsläpp tack vare rejäla fönster.

När man kommer hem till Tolvmansvägen 1, så möts man av en härlig utemiljö, med en paviljong som har platsbyggd utemöbel med ett sexkantigt bord och tillhörande bänkar där man njuter hela sommaren! Trädgården bjuder på vinbärsbuskar, äppelträd och körsbärsträd, och för den som vill sätta fingrarna i jorden finns bra med yta för odling! Det finns ett uthus med förråd och gäststuga samt altan. Även en äldre garagebyggnad, för en liten bil.

Hjärtligt välkommen!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område