Husås 425, Husås

Slutpris

2 175 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Husås 425, Husås (Östersund)

Vackert läge i Husås med bergvärme, fiber och stor tomt!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  125 m²
 • Tomtarea
  5 950 m²
 • Driftskostnad
  25 900 kr/år

Vi har nöjet att förmedla ett mysigt och väl underhållet hus på stor tomt där det lantliga lugnet verkligen infinner sig. Den stora tomten har gott om plats för både lek och odling samt ger möjligheter att ha lite djur. Perfekt för er som vill bo på pendlingsavstånd till det mesta och ha det öppna landskapet utanför fönstret, det bästa av två världar!

Villan, som är i tre plan, har en öppen planlösning i entréplanet mellan köket, matsal och vardagsrum samt en stor altan i anslutning. Hallen, köket och wc renoverades 2011 då också golvvärme lades in. Det övre planet har två bra sovrum samt ett stort badrum som har både badkar och duschplats. Källarplanet rymmer förutom goda förvaringsmöjligheter även tvättstuga med duschplats, wc, gästrum. Genomgående ljusa och stilrena färgval på ytskikten i huset.
Ute på gården står en ladugårdsbyggnad som erbjuder gott om förvaring men också utrymme för lite djurhållning.

Husås är en liten by där lantbruken varvas med hästgårdar och villor, en riktig pärla i Jämtländska landsbygden. Älven Hårkan erbjuder bra fiskevatten och gillar ni svampplockning så finns det bra skogar runt byn. Till Lit är det ca 15 km där det finns matvarubutik, bensinmack, pizzeria och bank. Här finns också dagis, grundskola och badhus. Sommartid är campingen ett mycket populärt utflyktsmål för barnfamiljer där det finns långgrund badstrand och glasskiosk. Vintertid är slalombacken populär.

Sofia Andersson
Ansvarig mäklare

Sofia Andersson

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

Vägbeskrivning

Tag in mot Ringsta och Husås från 45:an (från Östersund, kör förbi Lit). Följ vägen genom Ringsta till Husås. Sväng vänster i Husås vid skylt Husåsvägen. Fortsätt en liten bit upp på vägen till Husås 425 som ligger på höger sida. Välkommen!