Sidvallsvägen 7, Frösön/ Mjälle

Slutpris

3 850 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Sidvallsvägen 7, Frösön/ Mjälle (Östersund)

Trivsam enplansvilla på lugn gata

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  119 m²
 • Tomtarea
  942 m²
 • Driftskostnad
  46 274 kr/år

Nu har du chansen att förvärva ett mycket trevligt enplanshus i lugnt och omtyckt kvarter på Frösön. Inbäddad bland buskar och träd ligger tomten fri från insyn. Huset är utbyggt och erbjuder större vardagsrum med trevliga sällskapsutrymmen samt ytterligare ett sovrum. Här bor du nära matvarubutik, förskola, skola och busshållplats.

Du välkomnas av en stenlagd uppfart med mur på båda sidor som lyser upp när mörkret faller på. Vidare längre in ligger entrén och tomten skyddad. Välkommen in till hallen som erbjuder klädavhängning på båda sidor. Det som tidigare var sovrum har byggts om till ett helkaklat badrum i vitt och svart där såväl dusch som badkar finns, även bekvämligheter som golvvärme och handdukstork är finns. Vidare längre in finns 3 sovrum på vänster sida och köket till höger. Stort härligt vardagsrum öppet till nock med trivsam braskamin och gott om plats för matsalsbord. Härifrån finns utgång till inglasat uterum som vetter mot sydväst och husets gavel.

Innanför köket finns en mindre tvättstuga samt förrådsutrymmen med garderober och vindslucka, extra inrett rum finns också i det som tidigare var garage, perfekt tonårsrum, träningsrum eller kanske en musik studion.

Utvändigt finns det mycket att tillgå, en vedeldade bastu med tillhörande utedusch, murad grill, isolerad friggebod, lekställning och sandlåda för de små. När sommaren är kommen njuter du av den prunkande trädgården med härliga pioner, bärbuskar, jordgubbar, doftande Syrén och Jasmin samt en maffig ek.

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område