Sjövägen 7, Nälden

Slutpris

2 180 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Sjövägen 7, Nälden (Krokom)

Stor trivsam villa med bra läge i centrala Nälden!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  122 m²
 • Tomtarea
  1 012 m²
 • Driftskostnad
  39 912 kr/år

Med ett perfekt läge i centrala Nälden hittar ni denna stora och trivsamma villa som har det mesta. Ett stenkast från villan hittar ni skola och några minuter bort finner ni affär, ishall och fotbollsplan. Bättre än så blir det inte!

Villan har under de senaste åren genomgått större renoveringar och både hus och tomt är välskött. Entrédörren välkomnar er in i en rymlig och praktisk hall med klinkergolv i entrén som är utrustat med golvvärme. På var sin sida om entrén hittar ni ett sovrum varav ett används som kontor i dagsläget. I souterrängplan finns dessutom tvättstuga, toalett, pannrum, förråd, matkällare och garage.

En gedigen trappa tar er upp till det övre planet som välkomnar med ett snyggt rutigt linoleumgolv och tar er in till kök och matplats. Köket är helrenoverat och har fått grå köksinredning , stort hörnskafferi och en köksö som bjuder på goda arbetsytor och samtidigt skärmar av mot matplatsen. Ett fönster har satts in på gavelväggen vilket gör att det känns extra ljust och luftigt i kök och matplats. I anslutning till köket finner ni vardagsrummet som har en vacker ekparkett samt en braskamin som både värmer gott och ger en extra mysfaktor. Från vardagsrummet nås även en balkong som rymmer ett mindre bord samt krukväxter. Det övre planet erbjuder även ett nyrenoverat badrum och tre sovrum som har goda förvaringsmöjligheter. I köksdelen samt badrummet finns golvvärme som höjer komforten.

Från det övre planet nås den inglasade uteplatsen och soldäcket. Här finns gott om plats för utemöbler och grill. I trädgården växer bl.a. rabarber, vinbärsbuskar, krusbär, smultron, fläder, humle och det finns flertalet odlingslådor som är redo för odling. Gräsmatta finns för de små med spring i benen. Precis nedanför huset finns skidlek/skidträning för barn och lite längre bort mot sjön finns badplats med brygga. Båtklubb finns med ny brygga där det finns möjlighet att ansöka om båtplats. Tåghållplats i Nälden planeras att vara klar 2022. Goda bussförbindelser finns till Krokom, Östersund och Åre.

Ta chansen att bli ägare till en gedigen och trivsam villa med perfekt läge i centrala Nälden!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område