Läkarvägen 10, Gällö

Slutpris

820 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Läkarvägen 10, Gällö (Bräcke)

Låg driftskostnad, fint läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  139 m²
 • Tomtarea
  1 369 m²
 • Driftskostnad
  33 635 kr/år

På ett vackert läge med fin utsikt över Grimnäsfjärden ligger denna väl omhändertagna 30-talsvilla. Här har ni stora rum, högt i tak och en riktigt låg driftskostnad tack vare den installerade bergvärmen. Genomgående smakfullt och stilrent med ljusa ytskikt på såväl väggar och golv. Generös trädgård med stora möjligheter till odling och plats för studsmattan. Runt tomten finns en tät häck som ger ett bra insynsskydd från vägen!

Sofia Andersson
Ansvarig mäklare

Sofia Andersson

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Gällö är en by som ligger ca 5 mil från Östersund och ca 2 mil från Bräcke och har goda buss- och tågförbindelser i båda riktningarna. Beläget intill Revsundssjön som erbjuder fina fiskevatten och badställen. Världens längsta skidtunnel finns i Gällö där det erbjuds skidåkning året om och föredrar man att åka utförs så finns även Mickelbacken slalomanläggning med fem nedfarter, en railpark och ett bigjump.
I Gällö finns skola med årskurser F-9 samt en förskola med fyra avdelningar. Här finns även allmän service såsom mataffär, distriktssköterskemottagning, restaurang och bensinstation m.m.