Ytterån 612, Ytterån

Slutpris

1 800 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ytterån 612, Ytterån (Krokom)

Barnvänligt i Ytterån!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  127 m²
 • Tomtarea
  1 770 m²
 • Driftskostnad
  28 665 kr/år

Välkommen till en väl genomtänkt familjevilla med härliga utrymmen och en mysig trädgårdstomt!

Huset är arkitektritat och uppfördes 1987 i ett plan med vidbyggt garage. I vardagsrummet har man skapat en härlig rymd med ryggåstak och stora fönster. Till detta är rummet kompletterat med en centralt placerad braskamin som både hjälper till med uppvärmningen av huset samt bidrar till mysfaktorn.
I köket finns det gott om plats för förvaring och det luftiga rummet har direktkontakt med matplatsen som har härlig utsikt tack vare hörnfönster. I original utförandet fanns tre sovrum, idag är två av dessa ihopslagna till ett stort rum. Det finns badrum med både dusch och badkar, samt en mindre gästtoalett. Tvättstugan är praktiskt placerad med egen utgång till trädgården. En ytterligare fördel är den stora groventrén som underlättar mycket i familjelivet.

I Ytterån bor man på en lugn gata med Bullerby-känsla med ett bekvämt pendlingsavstånd till Östersund, samtidigt som du befinner dig en bra bit på väg upp mot fjällen. Det finns förskola alldeles i närheten, samt många fina strövområden. Här kan man njuta av ett liv med det bästa av flera världar!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område