Polerarvägen 2, Brunflo

Slutpris

2 300 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Polerarvägen 2, Brunflo (Östersund)

Rymligt välbyggt bostadshus i populärt barnvänligt område!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  140 m²
 • Tomtarea
  839 m²
 • Driftskostnad
  44 712 kr/år

Välkomna till populära Brunflo och detta välbyggda rymliga bostadshus på hörntomt i souterrängutförande som erbjuder stora sällskapsutrymmen och bra förvaringsutrymmen. Här har ni möjlighet att skapa erat drömboende där ni får bestämma utseendet på alla ytor och kan välja den bästa lösningen som passar er familj både nu och i framtiden. Fastigheten har stor trädgårdstomt mot sydväst som har gott om plats för barnens lek och aktiviteter. Utbyggt stort garage med bra förrådsutrymmen.

Bostadshuset erbjuder vardagsrum med generösa fönsterpartier och utgång till stor längsgående balkong som har trevlig vy och mycket sol under dagen. Kök med plats för stort matbord vid fönster mot lugn villagata. Vardagsrum och kök har stora sociala ytor för trevliga sammankomster med släkt och vänner. På övre plan finns möjligheten att skapa tre rymliga sovrum. Badrum med badkar. Soutterängplanet har allrum för avkopplande samvaro och två sovrum mot trädgårdstomten och uteplatsen. Renoverat badrum som har duschvägg. Stor tvättstuga med bra förvaring och modern tvättmaskin. I anslutning till tvättstugan finns dörr till trädgårdstomten. Tillbyggt garage med förrådsdel.

Här bor ni i lugnt barnvänligt område med gångavstånd till förskola som ligger i kvarteret och skola årskurs F-6. Här finns många barnfamiljer i de omliggande villakvarteren och stor möjligheter till lek i skog och mark. I Brunflo är det nära till matbutik och allmän service. Bra bussförbindelser till Östersund.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet.

I Brunflo finns också badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, ett flertal restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar.