Kompaniet 108, Stugun

Slutpris

600 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Kompaniet 108, Stugun (Ragunda)

Naturnära läge med hemtrevlig villa strax utanför Stugun!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  85 m²
 • Tomtarea
  1 967 m²
 • Driftskostnad
  21 645 kr/år

I en liten glänta vid skogskanten finns ett hus som väntar på nya ägare! Med en hel del underhåll som redan är ombesörjt så är detta ett bra ställe för dig om vill flytta in och bara sätta din egen prägel på lite eftersom!

Mycket i huset uppdaterades när nuvarande ägare tog över 2005, bland annat installerades ett nytt kök, det lades in nya ekparkettgolv och plastmatta på entrévåning och övervåning samt att väggarna gjordes om med väv som målades. Det gjordes nya ytor i hela boendedelen, samt att duschrummet i källaren kaklades. En carport med förrådsdel uppfördes 2007. 2011 byttes fönstren på entrévåningen ut till 3-glasfönster och 2020 installerades bergvärme! Även det mesta av elen är omdragen. Vinden är tilläggsisolerad och dränering samt plåttak är gjort av tidigare ägare, ca 90-tal. Det finns 3 sovrum i huset, kök med plats för matbord, vardagsrum och bra med förrådsutrymmen.

Huset är beläget på en mysig tomt precis intill skogen med djurliv inpå knuten. Till Stugun är det ca 3 km som har förskola och skola, café/bageri, mataffär, vårdcentral och bygghandel m.m. Det finns även gott om skoterleder i området, längdspår och slalombacke. Varmt välkommen att boka din visningstid!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område