Återgången 5, Odensala

Slutpris

4 000 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Återgången 5, Odensala (Östersund)

Populärt lugnt läge nära allmän service och Storsjön med badplats.

 • Typ
  Radhus
 • Boarea
  108 m²
 • Tomtarea
  567 m²
 • Driftskostnad
  22 121 kr/år

Välkomna till detta populära barnvänliga område som har gångavstånd till förskola, skola, välsorterad matbutik och stora ängsområden mot Storsjön. Här ligger detta välrenoverade bostadshus som har 211 väldisponerade kvadratmeter boyta att trivas på. Uppvärmning med bergvärme som ger extremt låga driftskostnader. Njut av de öppna sällskapsutrymmena på övre plan med fantastiskt ljus och vacker utsikt över Storsjön.

På över plan har ni sällskapsutrymmen som erbjuder öppen planlösning med matrum och plats för stor matgrupp när ni har stora middagsbjudningar för släkt och vänner. Vackert enhetligt trägolv och fondvägg av liggande timmerpanel som är ljudisolerad mot grannfastigheten. Här kan ni koppla av och njuta av det fantastisk ljuset från de generösa fönsterpartierna samtidigt som ni lyssnar på en favoritmusik på hög volym utan att ni stör era närmaste grannar. Utgång till utbyggd balkong med vacker utsikt över Storsjön. Har dukar ni upp sommarens grillmiddagar och kaffepausen när ni bara vill vara för er själv. På den trevliga trädgårdstomten mot söder kan tillbringa mycket tid på sommaren med barnens lekar och avkopplande trädgårdsarbete. Kök i anslutning till matrum som har gott om förvaringsutrymmen. Övre plan har tre rymliga sovrum och nyrenoverat badrum med designat badkar som inbjuder till bad efter arbetsdagens slut.

Souterrängplanet har stort allrum som kan göras om till två sovrum vid behov. Kombinerad relax och praktisk tvättstuga som har renoverad duschvägg och bastu med bronsfärgad bastudörr och nytt bastuaggregat. Bra förrådsutrymmen. Stor välkomnande hall som har klinkergolv och gästtoalett. Utgång till den härliga trädgårdstomten mot söder. Ingång till vidbyggt isolerat garage som har automatisk fjärrstyrd garageport. Uppvärmning med bergvärme. Tilläggsisolerad ny ytterpanel, tilläggsisolerad vind samt nytt yttertak.

Fastigheten ligger mycket centralt i Odensala med gångavstånd såväl till skola och dagis, via bilfri gångväg, som till matvarubutik, postombud, restaurang och busshållplats. Den gränsar också till det vidsträckta parkområdet som löper genom nedre Odensala, och man kan på några minuter nå Storsjöns strand för bad under sommaren och skidturer ut på isen i vårsolen.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.