Östbacken 249, Kluk

Slutpris

750 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Östbacken 249, Kluk (Krokom)

Rymlig villa på stor tomt med lantligt läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  140 m²
 • Tomtarea
  2 000 m²
 • Driftskostnad
  29 776 kr/år

Välkommen till Kluk och denna 1½-plansvilla med källare som tidigare har tjänat både som permanentbostad och fritidshus. På entrévåningen välkomnas man av en rymlig inre hall med en härlig öppenspis som värmer gott efter skogspromenaden. Det finns ett rejält kök med bra yta, mycket förvaring och retrokänsla med de klassiska snedställda överskåpen som figurerade på 50-talet. På entrévåningen finns även vardagsrum, ett sovrum samt ett stort badrum med tvättmaskin.

En våning upp finns ytterligare stora utrymmen med två rymliga sovrum, ett mindre rum med takfönster, en möblerbar hall och ett rymligt badrum. I källaren hittar man tvättstuga, hobbyrum/förråd och flera bra utrymmen till förvaring. Tomten är väl tilltagen och det finns bärbuskar och träd som skapar en härlig känsla.

I Kluk finns det bowlinghall, bibliotek, affär och bränsle. Kluksgården är en central samlingspunkt i byn som drivs av byalaget, och det anordnas teater, föreställningar, pimpeltävling m.m. Det är nära till Alsen där det finns förskola, skola F-6 och badhus. Där prepareras även skidspår och skridskobana vintertid. Tinas praliner med café i Helleberg och Wångens travskola med restaurang ligger i området. Ca 100 m från huset finns en badplats i Kougstasjön. Med bil har du ca 45 min Östersund, såväl som till skidorterna Åre, Edsåsdalen och Trillevallen. Till Almåsa skidbacke är det ca 25 km.

Här finns alla förutsättningar för att skapa sig ett aktivt liv i en levande landsbygd!
Välkommen med din visningsanmälan!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Kluk finns det bowlinghall, bibliotek, affär och bränsle. Kluksgården är en central samlingspunkt i byn som drivs av byalaget, och det anordnas teater, föreställningar, pimpeltävling m.m. Det är nära till Alsen där det finns förskola, skola F-6 och badhus. Där prepareras även skidspår och skridskobana vintertid. Tinas praliner med café i Helleberg och Wångens travskola med restaurang ligger i området.