Olle-Jänsvägen 6, Fåker

Slutpris

1 400 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Olle-Jänsvägen 6, Fåker (Östersund)

Möjligheternas fastighet!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  472 m²
 • Tomtarea
  5 592 m²
 • Driftskostnad
  105 212 kr/år

Generationsboende, uthyrning eller verksamhet? I Fåkers gamla värdshus är möjligheterna många! På en naturskön plats ligger denna fastighet som har 2 bostadsbyggnader och ett annex och här finns det utrymme för de flesta idéer.

Det stora bostadshuset har tidigare varit värdshus, vilket gör att den stora familjen utan problem får plats och kan tillgå upp till 8 st sovrum. Helt utan att kompromissa med de gemensamma ytorna. På de 375 kvm av boyta finns det generösa utrymmen med dubbla vardagsrum i fil med charmant utsikt över böljande landskap och Näkten! Huset värms upp med bergvärme och yttertaket byttes till plåttak 2015. Fiber finns förstås indraget.

Det mindre bostadshuset mäter upp 97 kvm och har ett härligt lantkök med fungerande vedspis, vardagsrum med trägolv och badrum och hall på entrévåningen. På övervåningen finns två rum med snedtak samt en toalett. Uppvärmning sker med elgolvvärme.

Annexet är ett oskrivet blad, då en tidigare skada har gjort att delar av golvet är borttaget. Men det är en fin timmerstomme på huset och ett oerhört charmigt loft, och placeringen med en gavel ut mot vägen gör det intressant om man har tankar på att konvertera om det till ett garage.

I Fåker bor du i en härlig landsbygd och det finns både mataffär, drivmedel, förskola och skola F-6 i byn.

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Fåker är en härlig bygd med framåtanda och närhet till Östersund. Fåker är beläget invid sjön Näkten med bra fiske både sommar- och vintertid. För den tränings och friluftsintresserade är naturen nära inpå knuten och här finns elljusspår för längdskidåkning vintertid.

Fåker skola ligger "mitt i byn", belägen ca 30 km sydväst om Östersund. Fritidshemmet Kotten finns i skolans lokaler och runt knuten finns också Trollåsens förskola. Möjlighet till pendling in till Östersund med både tåg och buss.

Här finns även ICA Nära Fåker, ett varuhus med bensinmack OKQ8, apoteksombud, postombud, spelombud och fiskekortsförsäljning.