Hunge 402, Hunge

Slutpris

350 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hunge 402, Hunge (Bräcke)

Lantligt belägen villa på stor tomt i gemytliga byn Hunge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  100 m²
 • Tomtarea
  2 433 m²
 • Driftskostnad
  42 725 kr/år

Längtar du ut från stan och vill komma närmare naturen? Samtidigt som det finns gemenskap och föreningsliv i byn? Välkommen till Hunge!

Nu finns möjligheten att själv sätta prägeln på ett mysigt hus på stor tomt. Den rymliga entrén är takad och delvis inglasad, vilket är både praktiskt på vintern som på sommaren. Det går alldeles utmärkt att duka upp sommarfrukosten likväl som höstfikat här. När man kliver in i hallen finns det bra med utrymme för att hänga av kläder samt ett förrådsutrymme under trappan. Köket är stort och det går alldeles utmärkt att duka upp till middag i goda vänners lag samtidigt som det sprakar gemytligt i vedspisen, vilken i sin tur värmer upp hela huset med det vattenburna värmesystemet. Det finns ett vardagsrum intill köket och även ett badrum. På övervåningen hittar man en hall med platsbyggda garderober och en ytterligare skrubb med plats för förvaring. Det finns två sovrum i bra storlek och till det större finns även en kallvind/alkov. På baksidan av huset gränsar tomten till åkermark, vilket gör att läget känns fritt och lantligt.

I Hunge bor ni i en aktiv liten by med närhet till naturen! Det finns fina lokaler i Folkets Hus där byföreningen bl a brukar anordna After work med mat och fullständiga rättigheter, julbord och sommarfest. Det finns även ett prisvärt gym. I området finns mycket skoteråkning, förening finns i byn, bärplockning och fiskevatten! I grannbyn Sidsjö finns en mataffär, bensinpump, paketutlämning och ombud för Systembolaget. Övrig service och skolor finns i Bräcke och Gällö, till båda orter är det ca 3 mil.

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område