Stuguvägen 7

Slutpris

850 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Stuguvägen 7 (Ragunda)

Charmig liten villa med nyrenoverad insida centralt i Stugun!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  87 m²
 • Tomtarea
  1 657 m²
 • Driftskostnad
  40 700 kr/år

Välkommen till en mysig villa som har helrenoverats under 2021 i hela boendedelen. För dig som genast vill flytta in och börja njuta av ditt nya boende, med en härlig trädgårdtomt.

Detta klassiska Per Albin-torp har genom ett försäkringsärende blivit omgjord med nya vatten och avloppsledningar, därtill har det tillkommit nya ytskikt samt delvis förändrad planlösning med ett stort badrum på entrévåningen.
Från farstukvisten kommer man in och möts man av en bra hall med golvvärme under klinkret och plats för avhängning. Direkt från hallen finns köket som har en rejäl storlek och bra med ljusinsläpp från två fönster. I vardagsrummet kan man krypa upp i sin fåtölj och njuta av värmen från kaminen. Härifrån når man även det helkaklade badrummet som har härlig golvvärme under det klinkerlagda golvet, som tillsammans med de kaklade väggarna ger en lyxig känsla i sitt egna hem. På övervåningen finns det två rymliga sovrum, det ena har även en alkov som skulle kunna passa som klädkammare eller kanske ett krypin till barnen. I hallen på övervåningen finns även en garderob samt en liten toalett. Källaren inhyser en matkällare, tvättstuga, förråd och pannrum. Villan värms upp med vattenburen värme genom en ved eller el, samt en luftvärmepump.

I trädgården finns en mysig ombonad känsla med uppvuxna träd och buskar. Det finns en mindre ladugård/uthus med bra yta till förvaring, samt ett äldre växthus. I Stugun bor man bekvämt på en ort med mataffär, skola, vårdcentral, café/bageri och bygghandel m.m. På fritiden finns det gott om skoterleder att tillgå, liksom längskidspår och slalombacke. Det finns fina fiskevatten i området.

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område