Ärkebiskop Johannes väg 10, Stugun

Slutpris

665 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ärkebiskop Johannes väg 10, Stugun (Ragunda)

Familjevilla i Stugun!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  135 m²
 • Tomtarea
  1 085 m²
 • Driftskostnad
  33 147 kr/år

Välkommen till en familjevänlig enplansvilla i Stugun! Med ett kanonfint läge som gränsar mot skogen är detta den lugna plats där familjen kan växa. Villan har ett vidbyggt dubbelgarage och ett fristående skotergarage. Huset har en bra planlösning med 4 sovrum, ett rymligt kök med stor matplats, trevligt vardagsrum och två badrum. Det finns helt enkelt alla förutsättningar för att få livspusslet att smidigt rulla på.

Köket är i gott skick sedan det renoverades 2002 med nya luckor och granitbänkskivor, och matplatsen går att möblera upp med långbord för den stora familjen eller släkt och vänner! I anslutning till köket finns en praktisk tvättstuga, vilken har direktaccess till garaget. Stort vardagsrum med altandörr ut till baksidan. Det finns fyra bra sovrum. Det ena badrummet renoverades 2014 med badkar för livsnjutaren som vill ha sitt hemma-spa. Ytterligare ett duschrum finns att tillgå. Det har precis installerats en luftvärmepump, som sänker uppvärmningskostnaderna och sprider värmen bra i huset tack vare en öppen planlösning från hallen. Även krypgrunden är åtgärdad med en avfuktare som installerades under hösten 2020.

I Stugun bor ni den mesta servicen i närområdet med mataffär, café, förskola, skola F-9, bygghandel, bensinmack, crossbana, elljusspår med skidspår vintertid, slalombacke m.m. Även naturen finns nära inpå knuten och för dig som intresserad dig för skoter och fiske har du kommit rätt! Bra pendlingsväg till Östersund dit det är 5 mil.
Välkommen med din visningsanmälan redan idag!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Stugun bor man med den mesta service i närområdet men också med bra pendlingsavstånd till Östersund dit det är 5 mil. Det finns mataffär, café, förskola, skola F-9, bygghandel, bensinmack, crossbana, elljusspår med skidspår vintertid, slalombacke m.m. Stugun är vackert och naturlära beläget med fina skogsområden och bra skoterspår. Samhället ligger i direkt anslutning till Indalsälven och det finns fina badsjöar i området. Även fiske är populärt.