Nyhem 253, Bräcke

Slutpris

510 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Nyhem 253, Bräcke (Bräcke)

Rymlig villa med snickarglädje, pärlspont och gamla kakelugnar!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  96 m²
 • Tomtarea
  4 322 m²
 • Driftskostnad
  26 034 kr/år

Välkommen till en charmig villa med minnen från svunna tider! Detta är en rymlig villa som redan nu kan erbjuda en bekvämt boende på entrévåningen, medan övervåningen har fått behålla det mesta av sitt originalskick med trägolv, pärlspont och kakelugnar! En riktig dröm för dig med intresse för byggnadsvård.

Från den takade farstukvisten som kantas av snickarglädje kommer ni in till en kallfarstu i gammal stil målad pärlspont på väggarna. På entrévåningen finns ett hemtrevligt och stort lantkök med en gammal vedspis som smyckar hörnet. Det är en härlig takhöjd, precis såsom det ska vara i gamla hus från början av förra seklet! Det finns ett vardagsrum med fungerande kamin och två sovrum, varav det ena har en vacker gammal kakelugn. Duschrum finns i anslutning till köket.

På övervåningen har tiden fått stå stilla, och det är inte mycket som har ”renoverats sönder” genom åren. Trägolv och pärlspont varvat med gamla spegeldörrar och en vedspis i det tidigare köket. Det finns ett stort vardagsrum, ett sovrum, kök och tre alkover på övervåningen.

I Nyhem bor du med närhet till naturen och bra fiske i både Håvdsjön och Gimån. Skoterklubb finns i byn och ni har nära till friluftsliv. Allmän service såsom mataffär, skola och apotek finns i Bräcke dit det är ca 25 km. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område