Arons väg 14, Byskogen

Slutpris

5 150 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Arons väg 14, Byskogen (Krokom)

Modernt bostadshus med fantastiskt läge mot ängsområde och makalös utsikt över Oviksfjällen.

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  156 m²
 • Tomtarea
  1 146 m²
 • Driftskostnad
  37 839 kr/år

Mot ängsområde med fantastisk utsikt över Storsjön och Oviksfjällen ligger detta moderna bostadshus där er närmaste granne mot Oviksfjällen är böljande fält och jordbruksmark. Bostadshuset erbjuder en makalös rymd och atmosfär med en takhöjd i sällskapsutrymmena på närmare 4 meter till nock. Här kommer ni att kunna njuta av den vackra utsikten i det stora vardagsrummet genom generösa fönsterpartier. Här har ni också flera altaner där ni kan koppla av och följa solens väg över himlavalvet och beundra den vackra utsikten. Här får ni det bästa av två världar, nära naturen och nära stan.

Bostadshuset erbjuder öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum med en braskamin som sprider en härlig värme i sällskapsutrymmena. Här kommer ni med glädje tillbringa mycket tid med både släkt och vänner. Plats för stort matbord i matrummet som rymmer hela familjen. Utgång till altan mot sydväst med markis och fantastisk utsikt över sjö och fjäll. Här dukar ni upp härliga sommarmiddagar och bara njuter av den härliga miljön. Modernt öppet kök som är perfekt för matlagning med bra avlastningsytor och gott om förvaringsutrymmen. I den ena delen av huset är tre sovrum och ett badrum med duschvägg samlat vilket passar utmärkt som barnens avdelning. Master bedroom och stora badrummet har högt i tak/ snedtak vilket det även är i hall, vardagsrum, kök och matrum. Det stora badrummet har hörnbadkar, dusch med vikväggar av glas samt trevlig bastu. Badrummen har klinkergolv och kakel. Tvättstuga med groventré. Innertak, dörrar & fönstersmygar i trä och enhetligt trägolv i husets alla sovrum, matplats och allrum skapar harmoni och lugn i bostaden. Bostadshuset har vattenburen golvvärme. Bergvärmepump och ventilation med värmeåtervinning. Isolerat garage med förrådsutrymme.

Här bor ni i populärt barnvänligt område med närhet till allmän badplats vid Storsjön, flera förskolor och bra skola. Här finns härliga strövområden vid Storsjön och bra cykelvägar mot Östersunds centrala delar samt Ås. Bra bussförbindelser.

Välkomna att anmäla er till visning i detta personliga hem att trivas i länge.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område