Berge 123, Alsen

Slutpris

830 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Berge 123, Alsen (Krokom)

Mysigt hus precis vid skogskanten!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  73 m²
 • Tomtarea
  3 406 m²
 • Driftskostnad
  37 860 kr/år

Längtar du efter ett boende nära naturen? Välkommen till Alsen och denna charmiga lilla villa, som passar lika bra som fritidshus som åretruntbostad för den mindre familjen!

Med en generös hall i souterrängvåningen finns utrymme för alla friluftskläder och utrustning du kan tänkas behöva! Därtill hittar ni ett rymligt badrum med tvättstuga och bra arbetsyta. En trappa upp välkomnas ni in till ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Rummet är kvadratsmart planerat och känns rymligt. I vardagsrumsdelen kan ni njuta av värmen från kaminen, samtidigt som det går att samtala med den som står i köket. Från vardagsrummet finns en dörr ut till den takade balkongen som löper längs med hela långsidan av huset och runt till gaveln, där balkongen är öppen och har ett par steg ner till ett trädäck som ansluter till baksidan. Köket är även det välplanerat med bra skåpsutrymmen samtidigt som det finns en stor matplats. Det är som gjort för att äta frukost med de vilda djuren i skogen, då det finns två stora fönster som vetter ut mot skogen och lägdan ovanför. Det finns även en tillbyggnad på huset som inhyser två sovrum, ett större och ett mindre. Till huset finns ett garage med gjuten platta och plåttak, det finns en dragport samt vanlig dörr. En friggebod med bastu finns, där plintarna behöver ses över. Det finns även ett mindre förråd.

Här bor man nära skog och mark! För den som intresserar sig för längdskidåkning finns elljusspåret strax utanför tomtgränsen, likaså skoterled. I Alsen finns en förskola, skola F-6, badhus och kyrka. Skidspår och skridskobana prepareras vintertid. Tinas praliner med café och Wångens travskola med restaurang ligger i närheten.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Alsen finns en förskola, skola F-6, badhus, bygdegård och kyrka. Skidspår och skridskobana prepareras vintertid och genom området går flera vandringsleder. Närmaste affär finns i Kluk, ca 8 km bort. Tinas praliner med butik och café finns i närheten, likaså Wångens travskola med restaurang. I Alsen finns även en tankstation.