Lignells Väg 16, Karlslund

Slutpris

5 650 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lignells Väg 16, Karlslund (Östersund)

Stor villa med mycket attraktivt läge!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  156 m²
 • Tomtarea
  1 000 m²
 • Driftskostnad
  46 004 kr/år

Välkomna till hjärtat av Karlslund och detta rymliga och välskötta bostadshus som har en arkitektritad ombyggnad som skapat en hus som passar den moderna familjens krav och önskemål. Här kan ni njuta av fantastiskt ljusinsläpp, representativa sällskapsutrymmen, rymliga sovrum och stora förvaringsutrymmen. Stor plan insynsskyddad trädgårdstomt som har gott om plats för barnens lek och aktiviteter. Gångavstånd till stadskärnan och Östersunds skidstadion med fantastisk rekreationsområden.

På entréplanet har ni ett fantastiskt vardagsrum som badar i ljus från de generösa fönsterpartierna mot trädgårdstomten samt en öppen spis som bidrar till trivseln när ni umgås med både släkt och vänner. Dörr till stenlagd altan mot trädgårdstomten som har eftermiddags- och kvällssol. Trädgårdstomtenden prunkar vackert hela sommaren med hägg och syren, pioner och rosenbuskar, äppelträd och bärbuskar. Kök med separat matplats och bra utrymmen för både matlagning och förvaring. Badrum med klinker, golvvärme och helkaklade väggar som är utrustat med duschvägg. Ett sovrum/ gästrum mot trädgårdstomten. Hall med bra utrymme för ytterkläder. Övre plan har fyra rymliga härliga sovrum där master bedroom har öppen spis. Stort allrum där familjen kan umgås tillsammans och som kan användas för barnens avkopplande spel samt streaming tjänster. Badrummet på över plan har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med badkar för trevliga stunder samt bra ljusinsläpp. Källarplanet är från utsidan omdränerat och tilläggsisolerat vilken skapar ett väldigt bra klimat i källaren. Källaren har tvättstuga, snickarverkstad, två matkällare och gott om förrådsutrymmen.

Bostadshuset har renoverat yttertak, bredband, fyra rökkanaler och ny skorstenshuv med fågelskydd.

Känn er som hemma i ett av Östersunds bästa områden. Här har ni närhet till vackra Björkbackaparken med tennisbanor, paddeltennisbana och sommarcafé. I området finns gott om grönytor för barnen att leka på. Privata och kommunala förskolor samt skolor finns inom bekvämt avstånd från bostaden. I närheten av bostaden finns elljusspår med milsvida preparerade skidspår på vintern med start på närliggande skidstadion. Gångavstånd till all tänkbar service och stadskärnans stora utbud av butiker och restauranger.

Välkomna att anmäla er till visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område