Birka Strand 24, Birka Strand

Slutpris

6 250 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Birka Strand 24, Birka Strand (Krokom)

Rymlig villa av högsta klass med sjönära läge vid natursköna Birka Strand!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  215 m²
 • Tomtarea
  1 900 m²
 • Driftskostnad
  44 433 kr/år

Nu har vi nöjet att presentera en rymlig villa av absolut högsta klass med fantastiskt sjönära läge och sjöutsikt vid natursköna Birka strand. Här börjar och slutar varje dag med att ni bjuds på en härlig utsikt över Storsjön. Här är ytterst genomtänkt med stilrena och smakfulla materialval där det inretts med en ombonad känsla.

Villan är välplanerad och rymmer den stora familjen med fyra sovrum, flertalet sällskapsrum samt badrum i båda planen. Souterrängplanet med sina tre sovrum och allrum är perfekt för familjen och på övre planet finns ett gästrum eller kontor om så önskas. Badrummet i souterrängplanet är inrett med dusch och stor duschkabin. Här finns också bastun som rymmer flertalet personer och här sitter man mer än gärna och kopplar av efter en kylig vinterdag. Förutom detta så finns här även tvättstuga, matkällare, förråd och en sluss till garaget. På nedre planet i garaget finns plats för skoter och fyrhjulingen samt ett förråd och pannrum. Det övre garaget rymmer med lätthet två bilar och är utrustat med fjärrstyrd port.

På entréplanet välkomnas ni in i en stor hall med högt i tak och ett stort fönsterparti som vetter mot Storsjön. Direkt till höger finner ni husets hjärta, ett stort kök med gott om arbetsytor och matplats för 6-8 personer. Vidare in i vardagsrummet finns gott om plats för soffa och fåtöljer samt en braskamin som ger en extra mysfaktor. Från allrummet nås den stora balkongen som rymmer både utemöbler och grillen. Här sitter man på första parkett och kan njuta av vyn över Storsjön tills solen går ner.

Både entréplan och souterrängplan är utrustat med golvvärme och bergvärme borgar för låga driftskostnader. Smart-el i form av KNX gör att det finns möjlighet att skapa olika scenarier för elen.

Infarten är asfalterad ända fram till garaget och på nedre sidan av tomten finns en barnvänlig plan gräsmatta för småttingar med spring i benen. Här finns även poolen som kan kopplas till solpaneler.

Närhet finns till elljusspår och en golfbana finns i Krokom. Ett stenkast från tomten finns en allmänning där badbrygga finns. För möjlighet till båtplats så finns Ås båthamn att tillgå.

Här bjuder läget verkligen på det bästa av två världar, sjönära men ändå lugnt och vindskyddat. För den friluftsintresserade finns här fantastiska möjligheter att nyttja Storsjön och dess natursköna omgivningar för att njuta av aktiviteter såsom fiske, paddling, bad och bärplockning sommartid samt till exempel skid- eller skoteråkning under vintern.

I Ås bor barnfamiljen bekvämt med F-9 skola och flertalet förskolor både kommunala och kooperativa i närheten. Med skidspår, fotbollsplaner och stor idrottshall erbjuder flera idrottsföreningar gott om aktiviteter året runt för både stora och små . Ca 9 km från Östersund och 1,5 mil från Krokom ligger Ås. Lantlig omgivning med hästhagar och bondgårdar men ändå bara 10 minuter från Östersund. Det finns bra bussförbindelser från Ås till Östersund och Krokom men även bra cykelvägar. Ås skola har nyligen byggts ut och har årskurser F-9 med ca 430 elever, 6 fritidsavdelningar samt fritidsgård. I Ås finns två kommunala förskolor samt föräldrakooperativet Solägget och personalkooperativet Hjärtat.

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område