Rågvägen 14

Slutpris

340 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rågvägen 14 (Dorotea)

Rymlig 1½-plans villa med bra läge i området!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  169 m²
 • Tomtarea
  1 348 m²
 • Driftskostnad
  44 633 kr/år

Varmt välkomna till denna hemtrevliga villa med tillhörande garage, stor altan på gaveln och förrådsbyggnad. Ett perfekt boende för barnfamiljen som vill ha gott om plats i både hus och trädgård.

På en hörntomt ligger denna trevliga villa som rymmer den stora barnfamiljen. Trädgården gränsar mot en obebyggd tomt vilket gör att det känns extra luftigt mellan husen.

Husets entré är väl tilltagen och ger ett trevligt första intryck. I anslutning till hallen finner ni köket som bjuder på generösa ytor och matplatsen rymmer ett större sällskap. Altandörren tar er ut till altanen som rymmer både utemöbler och grillen. En större öppning tar er in i vardagsrummet som har plats för både en större soffa och en matsalsmöbel. Pricken över i:et är braskaminen som inte bara värmer gott utan också ger en extra mysfaktor. Entréplanet rymmer även två sovrum, badrum och en praktisk tvättstuga. Genom en sluss så nås även garaget.

En gedigen trätrappa tar er upp till det övre planet som bjuder på tre sovrum, duschrum, klädkammare och övre hall. Ett av sovrummen är av större storlek och skulle med fördel kunna fungera som allrum för den som önskar det.

Plan trädgård med gräsmatta och ett antal träd. Gott om plats för de små med spring i benen och studsmatta om så önskas.

Ta chansen att bli ägare av ett trivsamt hus med ett utmärkt läge i ett lugnt och barnvänligt villaområde!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område