Ytterån 702, Ytterån

Slutpris

650 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ytterån 702, Ytterån (Krokom)

Trevlig liten villa centralt i Ytterån!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  65 m²
 • Tomtarea
  1 767 m²
 • Driftskostnad
  32 937 kr/år

Till dig som behöver en praktisk liten villa med allt boende i ett plan! På 65 välplanerade kvadratmeter finns nu möjlighet att skapa din nästa bostad!

Villan genomsyras av ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönster och luftig planlösning. Köket har ljusa luckor och bra med utrymme för att kunna laga till såväl festliga måltider som vardagsmat. Gästerna underhåller du enkelt tacka vare den öppna planlösningen. På husets västra sida finns en altan med räcke där du med fördel dukar upp middagen under ljumma sommarkvällar. Det finns ett sovrum med en praktisk alkov som kan nyttjas till kontor eller kanske en lyxig walk-in-closet! Badrummet är rymligt och renoverat i neutrala färger, samt utrustat med tvättmaskin. Ytterligare fördelar med bostaden är 3-glasfönster och en fräsch fasad. Fiber finns installerat!

I Ytterån bor du med cirka 30 min till Östersund och i det direkta närområdet finns en mack, förskola och restaurang. Sommartid finns både Mus-Olles museum och Glass Å Parken öppet. Ytterligare service hittar ni i Nälden ca 6 km bort, t ex mataffär, skola och idrottsplats m.m.
Välkommen att anmäla dig till visning!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område