Spjutvägen 32, Odensala

Slutpris

3 750 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Spjutvägen 32, Odensala (Östersund)

Bo med bästa läge mot allmänning i barnvänligt område!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtarea
  815 m²
 • Driftskostnad
  42 422 kr/år

Välkomna till mycket barnvänliga västra Odensala och detta friliggande bostadshus som har bästa läge mot allmänning och vacker utsikt över Storsjön. Här har ni fantastiska nyrenoverade sällskapsutrymmen med generösa fönsterpartier mot sydväst. Njut även av den stora terrassen som har plats för både matgrupp och avkopplande loungemöbel samt stort soldäck som erbjuder rikligt med eftermiddags- och kvällssol. Kort sagt är detta ett boende som passar familjen som gillar att umgås med både släkt och vänner.

Nytt modernt ombyggt kök med vattenburen golvvärme och köksö i öppen planlösning mot vardagsrummet som har fantastiska ytor som ger en härlig rymd och atmosfär. Här kommer ni med glädje bjuda in till trevliga sammankomster när ni vill uppvakta vid högtidsdagar och hålla små och stora kalas. I vardagsrummet sprakar en värmande brasa från kaminen. Köket har stora ytor för matlagning och bra förvaringsutrymmen. Moderna vitvaror av hög kvalité. Från köket har ni via förrådsrum en praktisk ingång till det rymlig garaget. På entréplanet har ni också ett påkostat nyrenoverat badrum med takdusch, hall med klinkergolv och tre renoverade rymliga sovrum. Entréplanet har golvvärme i kök, hall och badrum. Snygga ytskikt och 3-galsfönster med isolerruta. På terrassen finns en inglasad altan som blir väldigt användbar under sommarregnen och när vinden ligger på. Altanen har skjutbara glaspartier. Källarplanet har fantastisk utrymmen. Stor gillestuga med öppen spis. Praktiskt gästrum. Stort användbart hobbyrum. Tvättstuga med kombinerad tvättmaskin/ torktumlare samt extra tvättmaskin. Bra ytor för klädvård i angränsande utrymmen. Relax med bastu och duschkabin.

Här bor ni med gångavstånd till strandpromenaden och den härliga naturen vid Storsjön. Via gång- och cykelvägar tar ni er till förskola, skola och en välsorterad matbutik. Här har ni bra cykelvägar vid Storsjön mot stadens centrum. Bra bussförbindelser med flera bussar i linjetrafik.

Välkomna på visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.