Backvägen 3, Föllinge

Slutpris

875 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Backvägen 3, Föllinge (Krokom)

Fastighet som är perfekt för verksamhet som världshus och Bed & breakfast!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  434 m²
 • Tomtarea
  2 903 m²
 • Driftskostnad
  75 734 kr/år

Fastighet, lämplig för verksamhet, med lantligt läge i trevlig byggd med stora möjligheter att arrangera olika typer av fritidsaktiviteter under årets alla årstider. Hotellbyggnad med stor potential som eget boende samt för uthyrning. Här finns 11 enkel- och dubbelrum med god standard som går att hyra ut både till företagare och semestrande turister som söker spännande äventyr i den Jämtländska landsbygden. Välutrustat storkök med frysrum. Fastigheten har högt vackert läge med utsikt över ängar och Föllingesjön.

Entréplanet har stor matsal där det finns plats för både små och stora sällskap. Värmande braskmin ger extra stor trivsel. Hobbyrum med biljardbord och utgång till altan mot fastighetens grönytor. Stort kök som har välutrustat med bra maskiner och husgeråd. Bra förvaringsutrymmen i köksskåp och kylrum. Personalrum med egen ingång, badrum, sovrum och pentry. Övre plan har 11 dubbelrum med bra standard. Tillbyggt praktiskt arbetskök med lådor för bra förvaringsutrymmen. Duschrum i korridoren. Trapp till oinredd vind. Källarplanet har tvättstuga samt bergvärmepump och förrådsutrymmen. Stor parkering med motorvärmarstolpe.

Fastigheten har gångavstånd till Föllinge centrum samt vattnet vid Föllingesjön. I Föllinge finns förskola, grundskola, mataffär och mack. Här är det nära till naturen och obegränsade möjligheter till fritidsaktiviteter.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område