Storsjöstråket 14, Storsjö Strand

Slutpris

2 750 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Storsjöstråket 14, Storsjö Strand (Östersund)

Stor tvårummare vid Storsjöns strand med ett fantastiskt läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  67 m²
 • Våningsplan
  4 av 5
 • Månadsavgift
  3 318 kr

Nu kan vi med glädje presentera en av bostadsrätterna på Storsjö strand med utmärkt läge i huset och två stora balkonger varav en är inglasad. Från båda balkongerna följer du årstidernas växlingar på nära håll och varje dag börjar med att du bjuds på en vacker utsikt mot Storsjöns vatten. Planlösningen är mycket genomtänkt där ni har öppna ytor i sällskapsutrymmena vilket ger en härlig rymd och atmosfär. Generösa fönsterpartier i allrum och sovrum ger ett genomgående ljusinsläpp.

Köket är välutrustat och allt finns inom bekvämt avstånd både för trevliga middagar och förvaring. Härifrån nås även den inglasade balkongen som rymmer utemöbler och krukväxter. Här sitter man mer än gärna med en kopp kaffe till frukosten och njuter av utsikten mot Storsjön och Frösön. Allrum och matplats har öppen planlösning och plats finns även för ett skrivbord om så önskas. Rymligt sovrum med en stor klädkammare som är utrustad med städskåp. Från sovrummet nås den andra balkongen. Stilrent badrum som har klinker, golvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och badkar. I entrén ligger ett klinkergolv och längre in i hallen sitter en hatthylla.

Storsjö strand är en unik plats som erbjuder ett högkvalitativt boende. Här bor ni centralt i Östersund vid Storsjöns strand i anslutning till stadens puls och hela utbudet av butiker, restauranger samt annan service.

Detta är en lägenhet som har en genomtänkt planlösning och stilrena och smakfulla materialval. Kort sagt en lägenhet som har det mesta man kan önska sig och dessutom ett svårslaget läge.

Välkommen på visning!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område