Lingonvägen 9 D, Odensala

Slutpris

2 050 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Lingonvägen 9 D, Odensala (Östersund)

Lägenhet i markplan som har altan mot sydväst!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  4 r.o.k.
 • Boarea
  85 m²
 • Månadsavgift
  4 748 kr

Nyproducerad modern bostadsrätt i markplan som har kök och vardagsrum i öppen planlösning samt en härlig altan mot sydväst med eftermiddags- och kvällssol. Bostad med hörnläge som ger mycket bra ljusinsläpp i hela lägenheten. Stort praktiskt badrum med duschvägg samt både tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra läge nära busshållplatser, välsorterad matbutik och Lillsjöns rekreationsområde.

Ljust välutrustat kök med bra förvaringsutrymmen och plats för stort matbord. Fönster vid köksbänken ger ett mycket bra ljus och trevlig vy i samband med att maten förbereds och tillagas. Vardagsrum som har utgång till trevlig altan med mycket sol i lugnt område. Tre sovrum med bra utrymmen och lugnt läge mot gården. Det rymliga badrummet är utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Badrummet har bra utrymme för hantering av tvätt. I hall finns extra förråd och funktionell möbel för ytterkläder. På gården finns bra förråd som tillhör lägenheten. Kort kö till parkeringsplatser.

Här bor du i barnvänligt område med gångavstånd till förskola och grundskola samt välsorterad matbutik. Närhet till Odensala sportfält med inomhushall och ett stort antal fotbollsplaner. Här har ni även anslutningsspår till milsvida välpreparerad skidspår och elljusspår. Vid närliggande populära Lillsjön finns badplats, grillplats och trevliga naturstigar. Bra bussförbindelser och cykelvägar till Östersunds centrum.

Välkomna att anmäla er till visning.

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

Närmaste matvarubutik är ICA Supermarket Odenhallen som ligger inom gångavstånd. Lillänge med gratis parkering har goda shoppingmöjligheter. I övre Odensala finns Lillsjöns centrum som nås via gång/ cykelvägar och erbjuder hälsocentral, apotek, pizzeria, kyrka, fritidsgård och äldreboende.
Det tar endast 15 minuter med bussen in till stan. Både buss 2, 4, 6 & 9 samt nattbussen stannar vid närliggande busshållplatser.

Det finns flera dagis i området. Vid Lillsjöskolan finns Lillgården. Övriga dagis i Odensala är Luktärtan, Stallet, Lingonet, Bäcken och kopperativet Solögat. Skolorna i området mot Lillsjön är Lillsjöskolan F-6 och Storsjöskolan 6-9. Det finns två öppna förskolor i området, en kommunal som bedrivs i hälsocentralens lokaler och en som drivs av Odensalakyrkan. Vid Odensala centrum finns Tavelbäcksskolan som är en F-6.