Odensalagatan 39C, Blomängen

Slutpris

1 720 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Odensalagatan 39C, Blomängen (Östersund)

Renoverad och sober 3:a i enhetlig stil och härligt kök med stor matplats!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  3 r.o.k.
 • Boarea
  75 m²
 • Våningsplan
  2 av 3
 • Månadsavgift
  3 601 kr

Till dig som bara vill flytta in kan jag nu erbjuda en enhetlig och ljus 3:a endast 1,5 trappa upp från markplan! Hela lägenheten genomsyras av ljus från två olika väderstreck och man slås av den väldisponerade planlösningen. Lägenheten renoverades till största delen under 2016 med enhetliga golv och ljusa väggar. Att komma in i köket är en fröjd då både arbetsyta och förvaring har prioriterats och tar en självklar plats samtidigt som det fint knyter ihop köket med den rymliga matplatsen. Med fullhöjds kyl och frys samt induktionshäll finns bra med utrymme för matglädjen. Med inbyggd mikro och integrerad diskmaskin så tummas det inte heller på den stilrena interiören!

Från köket finns ingång vidare till vardagsrummet som är rymligt och har ett härligt ljusinsläpp från stora fönster. Det finns bra med utrymme för en rejäl soffgrupp och rummet känns lätt att möblera. Det finns utgång till den takade balkongen, där man kan njuta av solens strålar på eftermiddagen och kvällen. Det finns två sovrum i samma vilsamma färgsättning som borgar för en god natts sömn. Badrummet renoverades 2004 med kakel och klinker, viss inredning är utbytt nyligen. Egen tvättmaskin finns installerad och är redo att stå till tjänst!

På Odensalagatan bor man i en stabil och ekonomiskt trygg förening. Det finns en trevlig innergård med plats för lek och gemenskap. I Blomängen bor du i lummiga kvarter med blandad bebyggelse och närhet till Tegelplan som erbjuder mataffär, konditori med café, restaurang mm. Det är ett härligt läge med cykel och gångstigar i närheten.

Varmt välkommen att boka din visningstid!

Sara Näslund
Ansvarig mäklare

Sara Näslund

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område