Hårdängegatan 14B, Blomängen

Slutpris

1 250 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Hårdängegatan 14B, Blomängen (Östersund)

Rymlig lägenhet med lugnt läge i omtyckt förening

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  2 r.o.k.
 • Boarea
  59 m²
 • Våningsplan
  3 av 3
 • Månadsavgift
  3 283 kr

Med högt och fint läge ligger denna mycket tilltalande lägenhet där ljuset flödar in och lyser stora delar av dagen. Lägenheten har genomgående renoverats med ljust och modernt kök samt ytskikt i sobra färger. Vardagsrummet är stort och rymligt och bjuder in till umgänge med plats för matbord och soffgrupp. Generöst ljusinsläpp från burspråkets fönster samt den solsäkra balkongen med inglasning.

Det helkaklade badrummet har ljusa toner och erbjuder dusch samt utrymme för egen tvättmaskin. Sovrummet har ett rofyllt läge med plats för dubbelsäng och klädförvaring i två inbyggda garderober, utrymme finns för att inreda med fler om så önskas.

Lägenheten har ett optimalt och fridfullt läge på översta våningen utan insyn och med en balkong i soligt söderläge som erbjuder utsikt över trädtopparna och den grönskande innergården. Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil där de flesta renoveringar är gjorda med b.la. relining, ny fasad och nya fönster.

På innergården finns uteplats med trädgårdsmöbler. Brf Daggkåpan är en stabil bostadsrättsförening med välskött ekonomi. Härifrån är det knappt 10 minuters promenad in till stan och i närheten finns campus, matvarubutik, café, restaurang och gym. Busshållplatsen ligger ett stenkast från huset.

Varmt välkommen!

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område