Stenhuggargränd 2, Lugnvik

Slutpris

615 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Stenhuggargränd 2, Lugnvik (Östersund)

Renoverad enrummare med högt och trevligt läge!

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  1 r.o.k.
 • Boarea
  43 m²
 • Våningsplan
  4
 • Månadsavgift
  2 842 kr

Varmt välkomna till denna trivsamma och renoverade enrummare med bra läge i Lugnvik. Eftersom den ligger högt upp på 4:e våningen har man ett perfekt solläge mest hela dagen och en fantastisk utsikt över Storsjön och Frösön. Hiss finns till alla våningsplan!

Loftgången tar er till ytterdörren som välkomnar er in till entrén och hallen som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutgarderob med praktisk inredning. I anslutning till hallen finner ni badrummet som är utrustat med badkar, toalett, kommod och spegelskåp.

Köket bjuder på gott om förvaring och all önskad utrustning finns för den som gillar att laga mat. Vid sidan av köket finner ni matplatsen som rymmer matbord och stolar för fyra personer. Här kan man umgås medan den glade kocken gör sitt jobb i köket.

Rummet rymmer både soffa, bokhylla, tv-möbel och sängplats. Härifrån nås också den inglasade balkongen där både bord, stolar och krukväxter får plats. Utsikten är slående och här sitter man gärna med en god vän tills timman blir sen.

Till lägenheten finns ett eget förråd som är beläget i källarplanet. Föreningen har gott om allmänna utrymmen såsom samlingslokal, bastu, gym, hobbyrum, cykelförråd och ett övernattningsrum som går att hyra för en symbolisk summa.

Bostadsområdet är mycket trivsamt med mycket grönytor att springa och leka på samt flera lekplatser i området. Närhet till grundskola 1-9, förskola, hälsocentral och bensinstation med närlivs och pizzeria. Även nära till Storsjön med fin natur samt närhet till elljusspår för skidåkning och löpning. Till Östersunds centrum är det ca 5 km och goda bussförbindelser finns.

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område