Rådhusgatan 28 B, Centralt

Slutpris

2 100 000 kr

Intresserad?

Denna lägenhet är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Rådhusgatan 28 B, Centralt (Östersund)

Bo nära stadens puls i lugnt centralt område.

 • Typ
  Bostadsrättslägenhet
 • Rum
  5 r.o.k.
 • Boarea
  123 m²
 • Våningsplan
  1 av 3
 • Månadsavgift
  6 043 kr

Välkomna till denna centrala lägenhet som har stora representativa sällskapsutrymmen, trevligt modernt kök och möjligheten till matrum eller extra sovrum. Koppla av i glada vänners lag med en trivselhöjande värmande brasa i vardagsrummet eller njut av en god bok i det stora biblioteket. Här bor ni i stadskärnan med all tänkbar service i närområdet.

Lägenheten har en takhöjd på 2,6 meter och erbjuder vardagsrum och bibliotek i öppen planlösning med vackert ekparkettgolv och fungerande öppen spis. Utgång till möblerbar balkong mot Brogränd. Fullt utrustat kök med släta köksluckor och gott om förvaringsutrymmen. Stort separat matrum. Härlig miljö för matlagning och för middagar med både släkt och vänner. När lusten faller på så har ni restaurangen ”En liten röd” i samma kvarter. Renoverat badrum med klinker, golvvärme och kaklade väggar. Utrustat med duschhörna med vikväggar av glas. Tre rymliga sovrum med bra förvaring. Stor hall med klinkergolv där inre delen har tre inbyggda praktiska garderober. Renoverad gästtoalett i hallen.

Bra bostadsrättsföreningen som följer en långsiktig underhållsplan. Föreningen har parkeringar på gården. Här har ni allt inom bekvämt avstånd där ni kan njuta av närheten till stadens utbud av affärer och restauranger. Bra bussförbindelser. I området finns regionsjukhuset.

Välkomna att anmäla er till visning!

Björn Löfgren
Ansvarig mäklare

Björn Löfgren

Kontakta mig om du är intresserad av liknande lägenheter till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område

I närheten

I Östersunds centrum finns allt inom bekvämt avstånd. Här finns en livskraftig stadskärna med butiker och företag för alla smaker. Flera populära cafeer och restauranger. Välsorterade matbutiker. Till strandpromenaderna vid Storsjön är det bara några få kvarter. Där finns också båthamnen, välbesökt sommarrestaurang och badhusparken att njuta av både sommar och vintertid.