Ytterån 4:4, Ytterån

Slutpris

1 600 000 kr

Intresserad?

Denna villa är såld, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Ytterån 4:4, Ytterån (Krokom)

Gård nära vatten och natur!

 • Typ
  Friliggande villa
 • Boarea
  110 m²
 • Tomtarea
  148 000 m²
 • Driftskostnad
  27 196 kr/år

I Ytterån, i Näldens kommun, finns nu dessa två samtaxerade fastigheter till salu. Båda fastigheterna är strandfastigheter med anslutning till Storsjön med båtplats och båthus, egen strand i två väderstreck och skog inpå knuten – en riktig pärla!

Det strandnära bostadshuset, ligger på en liten höjd och har genomgått en del renovering under de senaste åren med bl.a. nytt tak och takstolar samt isolering. Huset är i behov av fortsatt renovering men har stor potential till att bli ett drömboende. Här finns groventré med stora förvaringsmöjligheter. Köket har det som behövs och inredning i vitt. Matplats i angränsande del med utgång till uteplatsen på baksidan. Vardagsrummet är rymligt och har fönster i tre väderstreck. Badrummet på första plan är i behov av renovering men fungerar bra som det är i dag. Här finns wc, handfat och badkar. En trappa upp nås de tre rymliga sovrummen som kan göras om till fyra mindre. Här är ett rum planerat till badrum, påbörjat med gjuten platta samt reglade väggar och ingjuten vattengolvvärme. I källaren finns gott om förvaringsmöjligheter i stort källarrum. Här finns även tvättstuga med tvättmaskin samt pannrum med den vedeldade pannan.

I närheten av bostadshuset finns ett gästhus, ett mindre, äldre garage, en carport, en liten ladugård samt förrådsbyggnader. Med härlig utsikt över sjön finns en kåta att grilla och mysa i kyliga kvällar. En liten promenad bort nås den alldeles egna stranden med vindskydd att grilla och söka skydd vid både sommar och vinter. En chans att vistas ostört vid egen strand med sköna bad och grillkvällar med fjällen i bakgrunden.

Ved till eldning tas självklart från egen skog och både jakt- och fiskerätt ingår i fastigheterna. På fastigheterna finns fasta fornlämningar i form av fångstgropar. Det finns även ett elljusspår som går över en av fastigheterna.
Gångavstånd till förskola, bensinstation och restauranger. Ca 5 km till närmsta livsmedelsaffär.

Varmt välkommen på visning!
Information på tyska kan ges av säljarna.

Storsjömäklarna

Kontakta oss om du är intresserad av liknande villor till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Område

Vägbeskrivning

Från Östersund nås Ytterån 530 lättast genom att köra E14 västerut, mot Åre. Sväng av in på väg 614 mot Rödön och Gunnarsvik. Kör över bron och sväng sedan höger in på den andra avtagsvägen, grusväg, och ni är framme efter ca 200 m.