Höglekardalen Örnvägen 607, Höglekardalen

Slutpris

1 300 000 kr

Intresserad?

Detta fritidshus är sålt, men du kanske är intresserad av liknande objekt till salu?

Höglekardalen Örnvägen 607, Höglekardalen (Åre)

Charmig stuga i Höglekardalen!

 • Typ
  Fritidshus
 • Boarea
  48 m²
 • Tomtarea
  2 066 m²
 • Driftskostnad
  12 666 kr/år

Nöjet är helt på vår sida då vi nu kan erbjuda denna charmiga fjällstuga belägen på en trivsam tomt intill Örnvägen. Här har ni möjlighet att förvärva en mysig stuga med eldstad, utbyggnad med trevlig matplats och en altan med trevlig utsikt. Närmaste skidpist ligger ca 400 meter från stugan och till värdshuset och affären är det inte mer än ca 10 minuters promenad.

En stor och praktisk hall välkomnar er in i stugan där det finns plats för ytterkläder, skor och pjäxor. Vidare in i storstugan så bjuds man på en vacker öppen spis som är centralt placerad vilket gör att man har en väldigt trivsam planlösning. Från matplatsen sitter man och avnjuter en god middag samtidigt som man blickar ut över den storslagna naturen. Köket är utrustat med diskho, spis/ugn och kyl/frys. I anslutning till hallen finns en toalett som är utrustad med handfat och separett. Två sovrum erbjuder fyra bäddar i dagsläget och plats finns för bäddsoffa i storstugan.

På tomten står även ett förråd. Tomten är lummig och skogsbeklädd.

Under vintern har man en härlig vistelse i barnvänliga Bydalsfjällen med möjlighet att åka skoter, längdskidor eller utförsåkning och på sommaren/hösten erbjuder området bl.a. svampplockning, fiske och fjällvandring!

Ta chansen att bli ägare till detta guldkorn med ett utmärkt läge i den jämtländska fjällvärlden!

Marcus Ahlqvist
Ansvarig mäklare

Marcus Ahlqvist

Kontakta mig om du är intresserad av liknande fritidshus till salu eller vill ha en fri värdering av din nuvarande bostad!

Kontoret: 063-10 65 55

Område